عضو مجلس خبرگان رهبری:
زاویه پیداکردن با ولایت، زاویه با توحید و عبودیت پروردگار است
خبرگزاری رسا ـ عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز زاویه پیداکردن با امامت و ولایت زاویه با توحید و عبودیت خداوند است.

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد در مراسم سالگرد شهادت سردار سرلشگر نورعلی شوشتری در جوار بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) با بیان این مطلب گفت: اطاعت از امام زمان(عج) اطاعت از خداوند است و این حاکمیت را باید به فقیه جامع الشرایط سپرده که وظیفه همهی ما اطاعت از ولایت است.
وی ادامه داد: حرکت در جهت تعرض به ولایت گناهی است که آمرزیده نمی شود زیرا ولایت فقیه اصل، پایه و عامل وحدت جامعه است.
عضو شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با بیان این مطلب که سرداران شوشتری و محمدزاده شهیدان راه ولایت و عبودیت هستند، گفت: آنها برای ایجاد وحدت در بین مردم کشور بهخصوص سیستان و بلوچستان اقدامات قابل توجهی انجام دادند که اثرات مثبت آن را در این بخشها شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: این سرداران شهید مطیع بدون قید و شرط ولایت بودند و این در عمل و اخلاقیات آنها کاملا مشهود بود و اقدام اخیر آنها برای ایجاد وحدت در این استان یکی از این موارد بود.
امام جمعه مشهد با بیان این مطلب که امام رضا(ع) در زمان حیات خود برای ایجاد وحدت و یکپارچه سازی در بین قشرهای مختلف آن دوران اقدامات بسیاری انجام دادند افزود: این سرداران شهید نیز با تأسی به امام هشتم(ع) در راه یکپارچه سازی و وحدت در جامعه که زمینهساز اصلاح جامعه است گام برداشتند.
وی ادامه داد: سرداران شهید شوشتری و محمدزاده سربازان ناب فدایی مولا امام زمان(عج) هستند که دشمنان با شناخت و ترسی که از این دو شهید گرانقدر داشتند اقدام به ترور و به شهادت رساندن این دو بزرگوار کردند.
مراسم سالگرد شهادت سردارسرلشگر شوشتری و سردار سرتیپ محمدعلی محمدزاده با حضور آیت الله علمالهدی امامجمعه مشهد، حجت الاسلام والمسلمین صدیقی امام جمعه موقت تهران و همچنین مدیران استانی و خادمان بارگاه منور رضوی در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی همراه با مداحی و ذکر اهلبیت(ع) و بیان ویژگیهای این سرداران شهید برگزار شد./934/د102/ص
ارسال نظرات