۱۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۹۲۱۳۶
آیت الله کعبی:

تحکیم اعتقادات دینی و تربیت اخلاقی و سیاسی رسالت مهم حوزویان در آموزش و پرورش است

خبرگزاری رسا ـ عضو مجلس خبرگان رهبری تحکیم و تقویت اعتقادات دینی و تربیت اخلاقی و سیاسی دانش آموزان را سه ماموریت مهم روحانیان در آموزش و پرورش دانست و بر ضرورت بهره گیری حداکثری از حضور طلاب و روحانیان در مدارس تاکید کرد.
آيت الله کعبي، نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله عباس کعبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ظهر پنج شنبه در همایش ائمه جماعات مدارس استان قم که در سالن اجتماعات جامعه مدرسین برگزار شد حس مسئولیت دینی نسبت به جذب جوانان را از شاخصه های مهم روحانیت و ائمه جماعات دانست و تاکید کرد: با فضایی که انقلاب اسلامی ایجاد کرد وظیفه روحانیان در تعامل با نسل جوان و نوجوان بسیار سنگین شده است.

وی وظیفه ائمه جماعات مدارس آموزش و پرورش را انجام اقدامات زیربنایی و تربیت صحیح دانش آموزان دانست و تصریح کرد: اگر آموزش و پرورش از نظر دینی تقویت شود دانشگاه نیز اصلاح خواهد شد.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: متاسفانه در برخی از دولت های گذشته اندیشه های التقاطی در قالب مسابقه کتابخوانی و جلسات شعر به اقصی نقاط کشور ارسال می شد و برخی از این اندیشه ها نیز به کتاب آموزشی تبدیل شد.

آیت الله کعبی ادامه داد: خوشبختانه در دولت نهم و دهم این وضعیت متفاوت شد و دولت آمادگی کامل خود را برای تعامل مثبت حوزه های علمیه با آموزش و پرورش اعلام کرده است.

وی تبیین متون و تبلیغ دین را از جمله فرصت های مناسب برای حوزویان در آموزش و پرورش دانست و از مسجد، خانه و مدرسه به عنوان سه ضلع مثلث تمدن ساز اسلامی یاد کرد.

آیت الله کعبی با تاکید بر اینکه باید از حضور روحانیت در مدارس بهره برداری حداکثری صورت بگیرد توصیه هایی به ائمه جماعات مدارس ارائه کرد و کوتاه، گویا و رسا سخن گفتن، ارتقای سطح دانش آموزان، توجه به روان شناسی کودک و نوجوان و تبیین مباحث تربیتی برای دانش آموزان را ضروری دانست.

وی افزود: روحانیان افزون بر الزامات کار در آموزش و پرورش باید در سه بعد تقویت و تحکیم اعتقادات و مبانی دینی، تربیت اخلاقی و تربیت سیاسی دانش آموزان تلاش کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تبیین مساله ولایت فقیه، کارآمدی نظام، پاسخگویی به سوالات و شبهات دانش آموزان را از دیگر الزامات روحانیان در مدارس عنوان و تصریح کرد: حضور یک روحانی در آموزش و پرورش باید همه جانبه باشد و مدیریت شخصیت جوان در بعد دینی از جمله رسالت های روحانیت در آموزش و پرورش است.

آیت الله کعبی تبیین و واکاوی دقیق فتنه 88 را از دیگر امور لازم برای ائمه جماعات مدارس دانست و گفت: متاسفانه برخی ها هنوز هم در تحلیل های خود قبول ندارند که این مساله یک فتنه بود و می خواهند از این جریان، ساده گذر کنند.

وی ادامه داد: برخی از افراد که یک زمانی همراه با انقلاب بودند امروز در اردوگاه دشمن قرار گرفته اند و برخی می خواهند این حوادث را به گونه ای دیگر در جامعه و بین دانش آموزان القا کنند که نقش روحانیت در مقابله با این نقشه بسیار حساس است.

وی با بیان اینکه بصیرت افزایی و روشنگری سیاسی نسبت به جریان فتنه باعث جذب جوانان به دین می شود ابراز داشت: اگر در ذهن نسل جوان و دانش آموزان شبهات سیاسی شکل بگیرد تبعات بسیار سوئی را به دنبال خواهد داشت.

آیت الله کعبی با تاکید بر اینکه حضور روحانیت در آموزش و پرورش باید شاداب و موثر باشد خاطر نشان کرد: حضور روحانیت در آموزش و پرورش نوعی جهاد به حساب می آید و باید تاریخ معاصر انقلاب و ایران را برای نسل جوان تبیین کنند./901/پ202/ج
ارسال نظرات