کارشناس مسائل سیاسی:
توجه به مطالبات عمومی در محاکمه سران فتنه ضروری است
خبرگزاری رسا ـ رییس شورای هماهنگی نیروهای حزب الله، با ضروری خواندن توجه به مطالبات عمومی در برخورد با سران فتنه اظهار داشت: سران فتنه، فرزندان و احزابشان، جریان فتنه را هدایت و تقویت کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حسین الله کرم، کارشناس مسائل سیاسی، در همایش پاسداشت حماسه 9 دی که شامگاه جمعه در مسجد بادی الله رشت برگزار شد، دیدار مردم گیلان با رهبر معظم انقلاب اسلامی را نشان دهنده تیز هوشی و بصیرت مردم این استان دانست و گفت: مردم گیلان نسبت به استان های دیگر بصیرتی نافذتر دارند و این دیدار جایزه بصیرت و روشن بینی مردم گیلان بود.
وی برکت نام امام حسین(ع)، بصیرت و همت را رمز موفقیت مردم ایران در مقابله با جنگ نرم برشمرد و ادامه داد: ملت ولایت مدار ایران اسلامی با تکیه بر نهضت حسینی حماسه نهم دی سال گذشته را خلق و جریان فتنه را نابود کردند.
این فعال سیاسی در ادامه با اشاره به پیدایش جنگ نرم از دهه 60 بین دو ابرقدرت آمریکا و شوروی، اعلام کرد: قدرت رسانه ای و فرهنگی دو رکن جنگ نرم هستند.
وی اضافه کرد: مقاومت و پیروزی ایران در جنگ تحمیلی، قدرت کشور در دستیابی به توسعه و تکنولوژی برتر و قدرت ساختار سیاسی و اجتماعی ایران، غرب را از تصرف کشور به کمک جنگ سخت نا امید کرد.
این استاد دانشگاه، زمان آغاز جنگ نرم علیه ایران را پس از اتمام جنگ تحمیلی عنوان و اظهار داشت: پس از هشت سال دفاع مقدس سه نوع جنگ نرم استحاله فرهنگی، استحاله سیاسی و نافرمانی مدنی علیه کشور شکل گرفت و هدف استحاله فرهنگی تهی کردن جمهوری اسلامی از محتوا و اندیشه اسلامی بود.
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران، با اشاره به همسو بودن فتنه تیر 78 با جبهه استحاله سیاسی در ایران، یادآور شد: تهی کردن اندیشه ظلم ستیزی و استکبار ستیزی هدف استحاله سیاسی ایران از سوی غرب بود.
وی با اشاره به انتخاب دکتر احمدی نژاد در سال 84 و روی کارآمدن گفتمان اصیل ظلم ستیزی انقلاب، گفت: غرب با موفق ارزیابی نکردن استحاله سیاسی دست به نافرمانی سیاسی و آغاز شکل سوم جبهه جنگ نرم زد.
این فعال سیاسی، انتخاب یک رنگ برای شاخص شدن طرفداران یک جریان و ایجاد نگرانی عمومی را از حربه های جنگ نرم برشمرد و گفت: جریان نافرمانی مدنی به طور اساسی یک جنگ روانی را به کمک نماد رنگی مطرح می کرد.
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران همچنین بیان کرد: تقلب در انتخابات، ابطال انتخابات و تجاوز جنسی در فضای فتنه آلود پس از انتخابات از سوی جریان فتنه برای ایجاد سوء ظن در کشور مطرح شد.
وی با اشاره به شهادت 30 نفر در جریان هشت ماهه جنگ نرم در کشور گفت: اگر ملت ایران خواستار قصاص عاملان شهادت شهدای جنگ نرم باشد، چیز زیادی نخواسته است.
الله کرم با بیان این که عناصر اراذل و اوباش در حمله به مساجد، مراکز دینی و پایگاه های بسیج شناسایی شده اند، اظهار کرد: مردم در نافرمانی به ظاهر مدنی پس از انتخابات نقشی نداشته اند.
این استاد دانشگاه در بخشی دیگر از سخنان خود درباره طرح شعار نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران گفت: پس از انتخاب دکتر احمدی نژاد در ایران، انتخابات عراق، بحرین، افغانستان و دیگر کشور های اسلامی نیز ماهیت ضد آمریکایی به خود گرفت.
وی هدف غرب را از اجرای جنگ نرم، نجات آمریکا در منطقه دانست و گفت: آمریکا در منطقه شکست خورده است و با حمایت از حرکات روزهای قدس، 13 آبان و عاشورا می خواست یک انقلاب کاریکاتور شده را شبیه سازی کند.
الله کرم، علت شکست غرب در مشابه سازی انقلاب در عاشورای 88 را، ضدیت جریان فتنه با ارزش های عاشورا بیان کرد و گفت: نهم دی 88 به برکت یاد امام حسین(ع) اتفاق افتاد.
این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: در جریان عاشورای 88 مردم فهمیدند که جریان فتنه حرکتی آمریکایی و ضد عاشورایی است.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران اضافه کرد: عاشورای حسینی محتوای باطل فتنه سبز را آشکار کرد و در مردم و حتی کسانیکه به میرحسین موسوی رای داده بودند، بصیرت ایجاد کرد.
وی مدل آتی جنگ نرم در ایران را تلفیقی از تهدید نرم و جنگ سخت پیش بینی کرد و گفت: فشار های خارجی در کنار تحرکات سیاسی داخلی در دستور کار اتاق جنگ نرم غرب برای ایران قرار دارد.
الله کرم با ضروری خواندن توجه به مطالبات عمومی در برخورد با سران فتنه اظهار داشت: سران فتنه، فرزندان و احزابشان، جریان فتنه را هدایت و تقویت کردند.
این فعال سیاسی با تاکید بر شناسایی برخی عناصر نفوذی جریان فتنه در دولت، مجلس و قوه قضائیه، اعلام کرد: مردم از رییس جمهور می خواهند عناصر توسعه دهنده فتنه را از دولت کنار بگذارد./950/پ202/ج
ارسال نظرات