چهل و دومین شماره ماهنامه پیام انقلاب به بازار آمد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره چهل و دوم ماهنامه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی پیام انقلاب با نام نهم دی ماه 1388 ماندگار در تاریخ منتشر شد.
شماره جدید ماهنامه پیام انقلاب با موضوعات متنوع فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در 38 بخش منتشر شده است.
«یک جرعه نور، مطالبات رهبری»، «ملاک شناسی امام سجاد علیه السلام»، «ترور دانشمندان هسته ای، طرح سوخته استکبار جهانی»، «نهم دی ماه؛ حماسه حضور و وفاداری مردم»، «بصیرت، وحدت و تجلی قدرت معنوی ملت ایران»، «شکست امریکا در خاور میانه»، «به طور کامل بر دشمنان مسلط هستیم»، «چه کسی در عراق بمب گذاری می کند»، «امریکا پشت سناریو خلیج فارس»، «نگاهی به هدفمند کردن یارانه ها در ایران»، «رویکرد جدید رژیم صهیونیستی درمنطقه»، «مخدرهای سنتی و صنعتی»، «ایالات متحده و رسانه های جدید اجتماعی»، «حادثه تروریستی تاسوعای حسینی در چابهار»، «بازی های رایانه ای و تحریف هایش» و «نماز باب رحمت، کلید بهشت(6)» برخی از سرفصل های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی این شماره را به خود اختصاص داده است.
در آغازین صفحات این شماره در مطالبات رهبری می خوانید: «مطمئن باشید که روز نهم دی [1388]هم در تاریخ ماند؛ این هم یک روز متمایزی شد. شاید به یک معنا بشود گفت که در شرایط کنونی که شرایط غبارآلودگی فضاست این حرکت مردم اهمیت مضاعفی داشت؛ کار بزرگی بود. هر چه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی علیه السلام را می بیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست. این دست قدرت الهی است؛ همان طور که امام در یک موقعیت حساسی ـ که من بارها این را نقل کرده ام ـ به بنده فرمودند: "من در تمام این مدت، دست قدرت الهی را در پشت این قضایا دیدم". درست دید این مرد نافذ با بصیرت، آن مرد خدا... اینی که عرض می کنم روز 9 دی در تاریخ ماندگار است، به خاطر این است. مردم بیدارند؛ همین است که انقلابتان را حفظ کرده است؛ همین است که کشور شما را نگه داشته است عزیزان من! همین است که جرأت سران استکبار را از آنها گرفته است که بخواهند به ملت ایران حمله کنند؛ می ترسند. حالا در تبلیغات، زید و عمر و بکر را می کشند جلو، بمباران تبلیغاتی می کنند؛ اما حقیقت قضیه چیز دیگری است. دشمن حقیقی آنها ملت ایران است. دشمن حقیقی آنها ایمان و بصیرت ملت ایران است. دشمن حقیقی آنها همین غیرت دینی جوانهاست که می جوشد.»
چهل دومین شماره ماهنامه پیام انقلاب دی ماه 1389 به صاحب امتیازی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و مدیر مسئولی رمضان شریف در هشتاد صفحه و مبلغ 700 تومان وارد بازار نشر شده است./913/ن601/ع