مصاف بی پایان با شیطان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب مصاف بی پایان با شیطان مىتواند قدمى براى آگاهى از دشمن دیرین آدمیان یعنی شیطان و توانایى براى کارزار با او باشد.
نویسنده کوشیده است تا جنبههاى تربیتى، به ویژه هشدارهاى قرآن و اهلبیت را مطرح کند و در این راه از تمثیل، شعر و داستان نیز بهره جسته است.
مطالب این کتاب در دو بخش طراحی شده است. عنوان بخش اول شناخت دشمن است.
«کارنامه زندگی ابلیس در یک نگاه»، «توان و گستره فعالیت دشمن»، «هدف های دشمن»، «سیاست های اصولی دشمن»، «مهارت ها، تجهیزات و نیروهای دشمن»، «کمین گاه های حساس و گلوگاه های خطر» و «در اسارت دشمن» هفت فصل بخش اول را تشکیل می دهد.
کارزار با دشمن نام بخش دوم است که در سه فصل «سرمایه ها و توانایی های ما»، «سیاست های اصولی در مبازره با دشمن» و «شیوه ها و راهکارهای مبارزه» تدوین شده است.
در بخش اول کتاب آمده است: «وسوسه بر گناهان کوچک تا بردن به گردنه های دشوار است. دشمن گام های ابتدایی ورود به جاده خود را کوچک و آسان نشان می دهد تا رفته رفته آدمی را به گردنه های دشوار هدایت کند. دشمن با وسوسه بر انجام کارهای مکروه و ترک کارهای مستحبی حمله را آغاز می کند و تا انجام گناهان صغیره و تکرار آن ها و رسیدن به گناهان بزرگ و بعد از آن دستبرد به اعتقادات آدمی و سست کردن آنها و پاره شدن پرده حجب و حیا و تصاحب حرم دل ادامه می دهد. در این باره امیر المؤمنین، امام علی علیه السلام می فرماید: واعلموا أن الشیطان یسنی لکم طرقه لتتبعوا عقبه؛ آگاه باشید که شیطان راههایش را برای شما آسان می نماید تا ـ به تدریج ـ گردنه های دشوارش را بپیمایید.»
چاپ پنجم کتاب مصاف بی پایان با شیطان تألیف دکتر فتح الله نجارزادگان در سال 1389 با شمارگان 800 جلد و در 257 صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شده است./913/ن601/ع