کتاب قلمرو پیام پیامبران به چاپ دوم رسید
خبرگزاری رسا ـ انتشارات کانون اندیشه جوان چاپ دوم کتاب «قلمرو پیام پیامبران» را روانه بازار نشر کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی کانون اندیشه جوان، انتشارات این کانون چاپ دوم کتاب «قلمرو پیام پیامبران» نوشته احد فرامرز قراملکی را روانه بازار نشر کرد.
این کتاب از مجموعه کتابهای «دانشجو»ی کانون است و سه فصل و یک مقدمه دارد.
این گزارش حاکی است، بررسی مسالة نبوت که همواره یکی از زیباترین مسایل کلامی بوده است، برای هر نسلی تازه و جالب به شمار آمده و هرچند چگونگی طرح آن در موضوع کلام سنتی و کلام جدید از جهاتی با یکدیگر متفاوت است، اما به هر حال با پرسشهایی از این قبیل آغاز میگردد: هدف از بعثت انبیا چیست؟ قلمرو پیام پیامبران کدام است؟ جهتگیری دعوت آنان به کدام سو بوده است؟ آیا هدف و قلمرو دنیاگرایی است یا آخرتگرایی؟ در این کتاب ضمن بررسی این سوالات، علاوه بر بیان جایگاه بحث، به تفاوت طرح این مباحث در کلام سنتی و جدید نیز اشاره شده و سه دیدگاه عمده مطرح گشته است. این سه دیدگاه عبارتند از دنیاگرایی، آخرت گرایی و جامعنگری و فراگیرانگاری.
«عدالت اجتماعی هدف بعثت»، «سعادت اخروی و حیات اخلاقی» و «دیدگاه جامع نگر در جهتگیری دعوت انبیا» عناوین فصول سهگانه این کتاب است که در 60 صفحه، شمارگان 2500 نسخه و قیمت 1500 تومان برای دومین نوبت به بازار کتاب عرضه شدهاست.
علاقمندان جهت تهیه این کتاب و سایر منشورات کانون می توانند به نمایشگاه و فروشگاه دائمی آثار کانون اندیشه جوان واقع در تهران، خیابان انقلاب اسلامی، حد فاصل خیابان های منیری جاوید و 12 فروردین، شماره 1328 طبقه سوم و احد 9 مراجعه نمایند و یا با شماره های 66977337 و 66976357 (امور اشتراک) تماس بگیرند./956/د102/س
ارسال نظرات