۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۸
کد خبر: ۹۹۴۶۳
با قرائت پیام مراجع تقلید؛

کنگره احمد بن اسحاق در کرمانشاه آغاز به کار کرد

خبرگزاری رسا ـ کنگره احمد بن اسحاق با پیام مراجع تقلید در استان کرمانشاه آغاز به کار کرد.
 احمد بن اسحاق
به گزارش خبرگزاری رسا، کنگره احمد بن اسحاق با قرائت پیام مراجع تقلید امروز، 12 اسفندماه در کرمانشاه آغاز به کار کرد.

حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی مقدم، دبیر کنگره احمد بن اسحاق اشعری، گفت: این کنگره از ساعت 9 صبح چهارشنبه، 11 اسفندماه، با نمایش فیلم صحبت‌های مقام معظم رهبری در خصوص احمد ابن اسحاق آغاز به کار کرد.

وی ادامه داد: اعضای ستاد کنگره 9 اسفندماه در تهران با مقام معظم رهبری دیدار کرده و با ارائه گزارش از روند برگزاری کنگره از بیانات ایشان مستفیذ شدند.

حجت‌الاسلام حسینی تصریح کرد: در اولین روز از برگزاری کنگره احمد بن اسحاق پیام آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی قرائت شد.

وی تصریح کرد: در نخسیتن روز این کنگره که با حضور نمایندگان حضرات آیات صافی گلپایگانی، نوری همدانی و علوی گرگانی و حجج اسلام فقیه یزدی، یوسفی غروی و جواد گلپایگانی برگزار شد، آیت‌الله مقتدایی مدیر حوزه‌های علمیه به سخنرانی پرداخت.

وی به بخشی از سخنان آیت‌الله مقتدایی اشاره کرد و گفت: مدیر حوزه‌های علمیه تأکید کرد که جهت گسترش فضای علمی در غرب کشور، باید بزرگترین حوزه علمیه در کنار بقعه احمد بن اسحاق ساخته شود.

وی ادامه داد: آیت‌الله مقتدایی همچنین به قضیه اشاره داشت که در حوزه علمیه‌ای که ساخته می‌شود، باید علمایی بزرگ به تدریس درس خارج مشغول شوند که این مسئله خود باعث می‌شود تا این مکان به یک قطب بزرگ علمی، معنوی و فرهنگی تبدیل شود.

یادآور می‌شود کنگره احمد بن اسحاق قمی طی دو روز از 11 اسفندماه در کرمانشاه آغاز به کار کرد و تا فردا 12 اسفندماه نیز ادامه دارد./917/د102/ص

برچسب ها: . . . .
ارسال نظرات