۲۵ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۱۱۴۴
امام جمعه اردبیل:

سلامت معیار توسعه جوامع است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: امروزه سلامت در تمام دنیا به عنوان یکی از فاکتورهای توسعه جوامع به شمار می‌رود.
حجت الاسلام و المسلمين عاملي    امام جمعه اردبيل
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل عصر روز گذشته در دیدار با کارکنان و مسؤولان بهداشتی و درمانی اردبیل اظهار داشت: سلامت در تمام دنیا به عنوان یکی از فاکتورهای توسعه جوامع به شمار می‌رود، از این رو باید بیشترین توجه خود را به این امر معطوف کنیم.

وی خاطر نشان کرد: ارتقای سطح بهداشت و برقراری عدالت بهداشتی در جامعه، در سایه توجه به زیرساخت‌های آن محقق می شود.

عضو خبرگان رهبری با تاکید بر ترویج فرهنگ درست زیستن در جامعه گفت: آموزش های بهداشتی باید از دوران کودکی ارایه شود تا در آینده جامعه ای با نشاط و سالم داشته باشیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین در ادامه افزایش شاخص امید به زندگی در استان اردبیل را مایه مباهات دانست و گفت: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب در تمام شاخص‌های سلامتی کشور و استان اردبیل شاهد پیشرفت‌های درخور توجه بوده است که نظیر آن را می‌توان در راه‌اندازی بیمارستان‌های مجهز شهرستان‌ها دید.
ارسال نظرات