۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۲
کد خبر: ۱۲۰۸۳۷
با حضور کارشناسان حوزوی و قضایی؛

نشست تخصصی بررسی آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ در نخستین جلسه اعضای اتاق فکر تبلیغ خراسان با حضور رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی، مقرر شد نشستی تخصصی در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی باحضور کارشناسان ارشد دستگاه قضایی و حوزوی در مشهد برگزار شود.
اعضاي اتاق فکر تبليغ خراسان رضوي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، اعضای اتاق فکر تبلیغ خراسان با حضور حجت الاسلام سید حسن شریعتی، رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی، شامگاه دوشنبه 19 دی ماه در مشهد تشکیل جلسه دادند.

در این جلسه مقرر شد نشستی تخصصی در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی باحضور کارشناسان ارشد دستگاه قضایی استان و اتاق فکر تبلیغ برگزارشده تا در جهت کاهش معضلات اقدام جدی صورت گیرد.

حجت الاسلام حسینی از نخبگان علمی حوزه خرسان در این نشست علت گرایش به برخی از مفاسد و آسیب های اجتماعی را درون برخی خانواده ها دانست و افزود: تربیت ناسالم و نا مناسب والدین و حتی اقدامات و تفکرات انحرافی آنها در این امر بسیار موثر است.
 
وی تصریح کرد: باید در زمینه تربیت آسلامی و آموزش والدین قدم جدی تری برداریم.

حجت الاسلام مجتوبی از دیگر اعضای اتاق فکر تبلیغ خراسان با اشاره به مشکلات و آسیب های اجتماعی بر بصیرت افزایی دینی در جلسات و منبرها تاکید کرد.

حجت الاسلام بیاتی از دیگر اعضای این اتاق فکر خواستار تبیین و تشریح علل و عوامل آسیب های اجتماعی و جرائم برای جامعه تبلیغی شد.

وی تصریح کرد: این علل و عوامل نیز از طریق برنامه های رسانه ملی تشریح و راه های مقابله باآن از طریق صدا و سیما باید نشر یابد تا موجب آشنایی و آموزش مردم در این امر و همچنین کاهش آسیب ها و معضلات اجتماعی شود.

همچنین حجت الاسلام نوعدست از مبلغان حوزه علمیه خراسان در این جلسه پیشنهاد کرد: دستگاه قضا از کارشناسان ارشد پیشگیری از جرائم ، جهت توجیه نسل جوان در مدارس ، دانشگاه ها و حوزه های علمیه استفاده کند.

حجت الاسلام اسدی از دیگر فعالان تبلیغی خراسان با اشاره به لزوم جلوگیری از نشرانحراف و خرافه در جامعه خواستار برخورد جدی با مروجان انحرافات فکری و عقیده ای سیاسی در جامعه به خصوص اشخاص ملبس به لباس روحانیت یا مدعی گرایشات دینی شد.

حجت الاسلام سید حسن شریعتی، رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی با اشاره به سیاستهای موجود در قوه قضائیه در خصوص پیشگیری از وقوع جرم گفت: علما و روحانیون و حوزه های علمیه در بخش پیشگیری های فرهنگی اجتماعی می توانند نقش بسیار مؤثری ایفا کنند هر چند اجرای سیاستهای پیشگیرانه وظیفه تمامی دستگاهها و نهادها با رویکرد تخصصی است./933/پ202/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات