۲۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۹
کد خبر: ۱۳۰۴۸۴
آیت الله باریک بین:

آموزش و پرورش از نقش هویت‌بخشی خود غافل نماند

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در قزوین با اشاره به این که عنصر اصلی هویت بخشی به هر جامعه تعلیم و تربیت است، گفت: آموزش و پرورش وجهه اصلی هر کشوری است دو عامل دسترسی و کیفیت برای امر تعلیم و تربیت ضروری است.
نماينده ولي فقيه در قزوين
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله هادی باریک‌بین، نماینده ولی فقیه در قزوین، امروز در دیدار معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درصد بالای باسوادی پس از انقلاب اسلامی، خواستار تلاش مسؤولان در جهت ریشه کنی کامل بی سوادی در کشور شد.

وی، تأسیس سازمان سوادآموزی را نشان دهنده دور اندیشی امام خمینی(ره) دانست و افزود: امام راحل با پیشنهاد تأسیس این سازمان زمینه فراهم کردند تا آحاد جامعه از نعمت سواد بهره مند شوند.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری با مثبت ارزیابی کردن عملکرد سازمان سوادآموزی در دهه های اخیر خاطرنشان کرد: باید زمینه فراهم شود تا اقدامات سازنده این سازمان برای آحاد جامعه تبیین شود.

آیت الله باریک بین با بیان این که سواد آموزی نقش بسیار زیادی در بهبود شاخص های فرهنگ عمومی، تحکیم بنیاد خانواده، افزایش پوشش تحصیلی خانواده ها در تعلیم و تربیت در سال های پس از انقلاب داشته است، خاطرنشان کرد: به همین دلیل تقویت این سازمان در کشور بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در قزوین با اشاره به این که عنصر اصلی هویت بخشی به هر جامعه تعلیم و تربیت است، گفت: آموزش و پرورش وجهه اصلی هر کشوری است دو عامل دسترسی و کیفیت برای امر تعلیم و تربیت ضروری است.

امام جمعه قزوین با بیان این که بنابر رهنمودهای مقام معظم رهبری تا پایان برنامه پنجم توسعه باید افراد بین سنین 10 تا 49 سال باسواد شوند، بیان داشت: برای تحقق این مهم باید یک مدل متفاوت تر از گذشته تدوین شود تا دغدغه های معظم له در این خصوص محقق شود.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر ترویج مسائل احکام و معارف اسلامی در کلاس‌های سواد آموزی خاطرنشان کرد: جذاب‌ترین بخشی که یک سواد آموز را ملزم به حضور در این کلاس‌ها می‌کند، مسائل دینی و احکام نورانی قرآنی است.

نماینده ولی فقیه در قزوین بر همکاری سازمان سوادآموزی با حوزه های علمیه تأکید کرد و بیان داشت: این سازمان از توان حوزه و روحانیت در جهت تقویت باورهای دینی در کلاس های سوادآموزی بیشتر بهره گیرد.

آیت الله باریک بین، بهره گیری از ظرفیت حوزه های علمیه در سازمان سوادآموزی را زمینه ساز تقویت برنامه های این سازمان دانست و خاطرنشان کرد: باید زمینه ای فراهم شود تا ارتباط مجموعه سوادآموزی با حوزه علمیه تقویت شود.

وی با اشاره به این که ارتباط سازمان ها و نهاد دولتی با حوزه های علمیه همواره راه گشا بوده است، بیان داشت: بهره گیری از توان روحانیت برای تقویت برنامه های دینی می تواند تأثیرات فراوانی در رشد و بالندگی یک جامعه دینی داشته باشد./950/پ202/س
ارسال نظرات