ضرورت تربیت نسل مهدوی از سوی خانوادهها
مریم دهقانی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه با اشاره به نقش محوری بانوان در خانواده بر احصاء و تبیین کارکردها و نقشهای مختلف تربیتی، اجتماعی و فرهنگی بانوان در خانواده در دستیابی به جامعه منتظر مهدوی تأکید کرد و گفت: کاربردی ساختن آموزه های مهدوی رسالت زنان در جامعه منتظر است.
وی با بیان این که تربیت نسل مهدوی باید از همان زمان تشکیل نطفه آغاز شود، گفت: اگر زنان جامعه ما قرار است پرورشدهنده و تربیتکننده نسل ولایی و مهدوی باشند باید از همان ابتدا، یعنی انتخاب همسر و حتی در دوران بارداری، مهدوی فکر کرده و مهدوی عمل کنند.
دهقانی ترقی و تعالی و همچنین اضحملال و تباهی یک جامعه را منوط به کیفیت و شرایط حضور بانوان در آن جامعه دانست و بیان داشت: بانوان می توانند به عنوان فعالان عرصه اصلاح اجتماعی حرف اول را می زنند و این توانایی را دارند که با حضور معنا دار خود در جهت اصلاح ساختار و کارکردهای رفتاری جامعه حرکت کنند، این تاثیر را می توان در امر حجاب و عفاف مشاهده کرد.
این مسؤول مقابله با جریان های انحرافی، جهت دهی به خواست و تمایلات اجتماعی، تسلط به آسیب های زندگی مهدوی، مقابله با افراط و تفریط با بهره گیری و تبعیت از آموزه های دینی و همچنین مقابله با عجله داشتن در تحقق ظهور را از رسالت بانوان در جامعه منتظر عنوان و خاطرنشان کرد: زنان ما به عنوان یکی از ارکان تحقق حکومت مهدوی باید با انحراف و خرافه که در جلسات بانوان به مراتب نمود بیشتری دارد مبارزه و مقابله کنند و نگذارند این شبهات اصل موضوع انتظار را مخدوش سازد.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری در ادامه آماده باش بودن دائمی بانوان را مهم دانست و تصریح کرد: اگر زنان جامعه ما می خواهند مدال افتخار منتظر بودن را به خود اختصاص دهند باید در همه حال برای تحقق حکومت مهدوی در سایه قیام منجی موعود در آماده باش به سر برند.
دهقانی با تأکید بر این مهم که زنان در تعیین ذائقه و تمایلات جامعه و اجتماع نقش محوری دارند و این موضوع در مسائل فرهنگی و دینی نمود ملموس تری به خود می گیرد، اضافه کرد: زنان در تعیین بساری از مسائل مانند مد و مدگرایی، انتخاب کالا و سایر موارد می توانند مسیر این انتخاب ها را سمت تعالی و یا انحطاط پیش ببرند.
این مسؤول برداشت های انحرافی از موضوع انتظار را یکی از آسیبهای مهدویت عنوان کرد و گفت: مقابله با جریانهای انحرافی همچون حجتی ها و شناخت مدعیان دروغین مهدوی از وظایفی است که بانوان باید در تبیین مفهوم و فلسفه انتظار به آن توجه و اهتمام داشته باشند و با آگاهی زمینه را برای جولان مکاتب انحرافی و مدعیان دروغین تنگ تر کنند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری، رعایت اعتدال در هر موضوعی را سفارشات موکد دین اسلام عنوان و به حدیثی از امام صادق(ع) اشاره کرد که می فرماید «کسی در که در تحقق زمان ظهور عجله کند هلاک می شود» اشاره کرد.
دهقانی در پایان یادآور شد: رفتارهای شتاب زده و عجولانه در بحث موعودگرایی و ظهور قائم آل محمد(ص) سبب ترویج یأس و ناامیدی در جامعه می شود و این در حالی است یکی از الزامات اعتقاد به اندیشه مهدویت امیدگرایی و امیدآفرینی است./936