فعالیت بیش از ششصد طلبه در حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری

حجت الاسلام مهدی خداوندی، مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، از فعالیت هشت مدرسه علمیه در استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: هفت مدرسه به صورت بلند مدت و یک مدرسه به صورت کوتاه مدت در استان چهارمحال و بختیاری مشغول به تربیت طلاب علوم دینی هستند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دو مدرسه دیگر نیز در شرف دریافت مجوز هستند ابراز داشت: مدارس علمیه شهرستان های اردل و بن در حال دریافت مجوز هستند، با عنایت پرودگار امید داریم که این مدارس در شورای گسترش حوزه های علمیه کشور تأیید شوند تا جمع مدارس علمیه استان چهارمحال و بختیاری به 9 باب برسد.
حجت الاسلام خداوندی از تحصیل 600 طلبه در حوزه های علمیه این استان خبر داد و تأکید کرد: در آزمون ورودی حوزه های علمیه نیز بیش از 300 نفر شرکت کردند که افراد واجد شرایط ورود به حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری در حال انجام کارهای مقدماتی و مصاحبه هستند که با حضور این عزیزان تعداد طلبه های مدارس علمیه استان افزایش پیدا خواهند کرد.
مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: اکثر مدارس علمیه استان چهارمحال و بختیاری پایه های یک تا سه را تدریس می کنند، مدارس علمیه امامیه شهرکرد و امام صادق(ع) فارسان سطح یک و دو حوزه های علمیه را تدریس می کنند.
320 نفر در آزمون ورودی حوزه شرکت کردند
وی با بیان اینکه بیش از 320 نفر در آزمون ورودی حوزه های علمیه استان چهارمحال و بختیاری شرکت کردند بیان داشت: قبول شدگان این مرحله در حال انجام کارهای مقدماتی و مصاحبه هستند که طی چند روز آینده آمار قطعی پذیرفته شدگان را اعلام خواهیم کرد.
حجت الاسلام خداوندی با اشاره به استقبال خوب جوانان از آزمون ورودی حوزه های علمیه تصریح کرد: با توجه به سیر نزولی دانش آموزان در مقطع های راهنمایی و دبیرستان، اما خوشبختانه استقبال جوانان از آزمون ورودی حوزه علمیه استان چهارمحال و بختیاری خوب بوده و بیش از 40 نفر نسبت به سال گذشته از افزایش شرکت کننده دارا بودیم.
مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت های عمرانی این حوزه اظهار داشت: در امور عمرانی، احداث حوزه علمیه سیدالشهداء شهرستان بازفت است که همه کارهای عمرانی و ساختمانی این حوزه به پایان رسیده که امیدواریم در سال تحصیلی 92 ـ 91 بتوانیم پذیرای طلاب عزیز در این مدارس باشیم.
وی ادامه داد: حوزه علمیه ثقلین در یکی از مناطق عشایری استان است که از دیگر فعالیت های عمرانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری است و نکته جالب در احداث این حوزه کمک های مردمی بوده و حوزه علمیه هیچ هزینه ای برای احداث این حوزه انجام نداده، بلکه از سوی خیرین استان چهارمحال و بختیاری ساخته شده است، که امیدواریم در سال تحصیلی جدید بتوانیم مجوز سطح 2 را برای این حوزه دریافت کنیم.
حجت الاسلام خداوندی با بیان اینکه خوشبختانه اکثر اساتید حوزه علمیه استان چهارمحال و بختیاری بومی هستند تأکید کرد: با توجه به اینکه ارتقای سطح علمی تدریسی در حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری را در نظر داریم، از مسؤولان حوزه علمیه قم درخواست کردیم شرایط حضور اساتید بومی استان که در قم مستقر و دارای مسؤولیت های حوزوی هستند را فراهم کنند تا به امید خدا شاهد رشد سطح عالی حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری باشیم.
عضو شورای عالی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت برگزاری سطح خارج حوزه های علمیه در این استان بیان داشت: متأسفانه در دو سال گذشته درس خارج در استان چهارمحال و بختیاری برگزار نشده است، که امیدواریم در سال تحصیلی جاری شاهد برگزاری آن در استان باشیم.
حجت الاسلام خداوندی با اشاره به عملکرد مثبت شورای عالی حوزه علمیه ایتان چهارمحال و بختیاری افزود: این شورا که رییس آن حجت الاسلام والمسلمین نکونام، نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری هستند، عملکرد خوبی در مدیریت حوزه های علمیه و رشد علمی حوزه های علمیه استان داشته است.
مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری در پایان سخنانش از زحمات و جدیت شورای عالی حوزه های علمیه کشور و مدیر حوزه های علمیه، در رشد سطح عالی حوزه های علمیه تقدیر کرد و ابراز داشت: در کنار زحمات این عزیزان از مراجع عظام تقلید در برهه ای که حوزه های علمیه در حال رشد و تعالی هستند خواستاریم که شاگردان برتر خود را به حوزه های علمیه استان ها اعزام کنند تا شاهد رشد علمی و شکوفایی بیشتر حوزه های علمیه به ویژه در استان چهارمحال و بختیاری شویم./9461/ت302/ب