معلولیت زندانیان عربستانی دراثر شکنجه
به گزارش خبرگزاری رسا، شبکه عربی اطلاعات حقوق بشر در گزارش خود افزود: شکنجه زندانیان عربستانی توسط آل سعود نشان دهنده آن است که عربستان همچنان در صدر رژیم های سرکوبگر آزادی در میان کشورهای عربی قرار دارد و این کشور آماده است برای حفظ این جایگاه دست به هر گونه اقدام غیر انسانی بزند.
مسئولان امنیتی سعودی جمعه گذشته "محمد طاهر الشمیمی" 17 ساله از جوانان شیعه را که ساکن منطقه العوامیه در استان قطیف آزاد کردند.
آزادی این جوان پس از آن صورت گرفت که مسئولان سعودی دریافتند الشمیمی توانایی حرکت و سخن گفتن را در اثر شکنجه از دست داده است.
الشمیمی نیمه های آوریل گذشته هنگامی که همراه پدرش از مرزهای کویت به عربستان باز می گشت، بازداشت کردند.
همچنین اخیرا صالح المهوس شهروند عربستانی که به علت اظهار نظر صریح درباره مخالفت با سیاست فرقه گرایانه و تبعیض مذهبی رژیم آل سعود علیه شیعیان، سه ماه به زندان افتاده بود، آزاد شد.
وی درحالی از زندان آزاد شد که در اثر شکنجه دچار فلج کامل اعضای بدن شده است.
مراد المخلف دیگر شهروند سعودی نیز از دو سال پیش در زندان بود و پس از صدور حکم برائت از زندان آزاد شد اما بر اثر شکنجه فراوان کنترل کلیه اعضای بدنش را از دست داد و هم اکنون به علت از دست دادن شبه کامل اعضای بدنش، در بیمارستان دمام بستری است.
برخی اخبار حاکی است که نیروهای امنیتی روز دوشنبه دوم ماه ژوئیه جاری در بازداشتگاه آگاهی شهر دمام شماری از زندانیان را به علت آسیب جسمی شدید در اثر شکنجه، به بیمارستان نظامی ظهران منتقل کرده اند.
شبکه عربی اطلاعات حقوق بشر در گزارش خود افزود: ادامه نقض حقوق بشر از سوی رژیم عربستان و عدم توجه آن به توافق نامه ها و معاهدات بین المللی امضا شده نشان دهنده سیاست این رژیم است که از مدتها پیش دنبال شده است و از جمله آن جمله می توان به زیرپا گذاشتن کلیه اصول حقوق بشر و ساده ترین مبانی عدالت اشاره کرد.
به گزارش این شبکه، این اقدامات در حالی روی می دهد که کشورهای عربی و جامعه جهانی در این زمینه سکوت پیشه کرده اند. این امر نشان دهنده آن است که رژیم آل سعود خود را مافوق همه توافق نامه ها، معاهدات بین المللی و معاف از بازخواست می داند.
شبکه عربی اطلاعات حقوق بشر از همه مدافعان حقوق بشر خواست برای تبیین جزئیات شکنجه این زندانیان و کشف عوامل معلولیت ها و آسیب های جسمی به زندانیان تلاش کنند.
این نهاد حقوق بشری افزود: آن تعالیم اسلامی که رژیم عربستان مدعی اجرای آن است چه تناسبی با زندانی کردن شهروندان بی گناه بدون وجود اتهام و شکنجه شدید آنها تا این حد دارد؟
شبکه عربی حقوق بشر در پایان تأکید کرد: در صورتی که عربستان در پی اثبات ادعای رعایت حداقل موازین حقوق بشری است، باید دستور صادره سال گذشته درخصوص ارجاع افرادی که آرا و نقطه نظرات خود را بیان می کنند، به دادگاههای استثنایی براساس ادعای واهی ارتباط آنها با قضایای تروریسم را لغو کند./902/د101/ک