۱۹ تير ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۳
کد خبر: ۱۳۲۵۵۳
نماینده مردم آمل در مجلس:

نهادینه‌سازی فرهنگ عفاف و حجاب نیازمند برنامه مدون و اصولی است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با بیان این که متأسفانه مقوله عفاف و حجاب به کلافی سرگردان در کشور ما تبدیل شده است، تصریح کرد: اکتفا کردن به اقدامات مقطعی به هیچ عنوان جوابگو نیست.
عزت الله يوسفيان نماينده مردم لاهيجان در مجلس

 

 عزت الله یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی به مناسبت روز عفاف و حجاب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل با اشاره به این که توجه به مسأله عفاف و حجاب و رعایت آن در جامعه به عنوان یکی از اصول مهم قانون اساسی کشورمان است، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز 16 سال گذشته مصوبه ای در این خصوص داشته و در مجلس نیز لایحه ای در این خصوص به تصویب رسیده است.
وی ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامع را امری ضروری و انکارناپذیر دانست و با بیان این که متأسفانه هنوز دستگاه های کشور نسبت به شرح وظایف خود در این خصوص آشنا نیستند، افزود: متأسفانه مدیریت و سیاست خاصی هم در این راستا وجود ندارد که بعضاً این کار تنها به نیروی انتظامی محول می شود که نتیجه آن مثبت نبوده است.
رییس کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان این که تنها برخورد ایجابی در مسأله بدحجابی تأثیرگذار نخواهد بود، خاطرنشان کرد: باید در نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دینی یک برنامه مدون و اصولی داشته باشیم. 
دبیر مجمع نمایندگان مازندران با بیان این که مشکل عمده همه دستگاه های کشور در خصوص مسأله عفاف و حجاب این است که فکر می کنند هیچ نقشی در این مورد ندارند و کار را به دیگران محول می کنند، گفت: ترویج صحیح و تأثیرگذار این فرهنگ اسلام وظیفه آحاد جامعه دینی و مسؤولان کشور است. 
یوسفیان ملا با بیان این که متأسفانه مقوله عفاف و حجاب به کلافی سرگردان در کشورمان تبدیل شده است، تصریح کرد: اکتفا کردن به اقدامات مقطعی به هیچ عنوان جوابگو نیست و نتیجه ای در پی نخواهد داشت.
وی رعایت عفاف و حجاب را خواست اصلی خانواده های شهدا، ایثارگران و آحاد جامعه دینی دانست و گفت: متأسفانه همه چشم ها به سمت مسؤولان کشوری است و مدیران رده های پایین کشور تصور می کنند که هیچ گونه تصمیمی نمی توانند بگیرند.
یوسفیان ملا با این‌که ترویج فرهنگ حجاب و عفاف نیازمند یک عزم جمعی است، گفت: کار فرهنگی پیرامون این مسأله صورت نمی گیرد و حتی بعضی از دستگاه های اجرایی حدود و وظایف خود را در این مورد نمی دانند که در تشکیلات اداری بانوان شاغل با چه فرم لباسی حاضر شوند، این در حالی است که باید همه بر این مسأله واقف باشند، چادر حجاب برتر است. 
وی گفت: اگر قانون هم در مجلس تصویب شود و با توجه به این که قوانینی به اندازه کافی در این بخش داریم تا وقتی یک مدیریت واحد و فراگیر صورت نگیرد هیچ نتیجه ای حاصل نخواهد شد.
نماینده مردم آمل در مجلس با انتقاد از صداوسیما و برخی رسانه ها در خصوص کم توجهی به مسأله حجاب و عفاف گفت: متأسفانه تاکنون به صورت جدی و مستمر در رسانه ملی به مسأله حجاب پرداخته نشده است و تنها به برنامه های موردی اکتفا شده است که حرکت در این مسیر نیازمند تولید برنامه هایی اساسی و منسجم پیرامون مسأله عفاف و حجاب است.
وی با تاکید بر این که باید از همه ظرفیت های کشور برای نهادینه کردن این فرهنگ مهم دینی در جامعه استفاده کرد، گفت: برخورد پلیس با بی حجابی باعث می شود که از طریق رسانه های خارجی وانمود کنند که در ایران با بانوان چه برخورد بدی دارند، آنان نمی دانند که حجاب از ضروریات دینی ما است و همه جامعه خواستار ترویج آن هستند.
رییس کمیسیون آیین نامه تدوین داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که همه ارگان ها و تشکیلات باید پیرامون ترویج فرهنگ حجاب و عفاف احساس مسؤولیت کنند و به میدان بیایند، گفت: نباید تنها منتظر باشیم تا نیروی انتظامی با بدحجابی ها برخورد انتظامی کند، بلکه باید حجاب و عفاف را با نگاهی زیربنایی و اساس در جامعه حل نماییم./950/ت302/ج
ارسال نظرات