۱۲ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۸
کد خبر: ۱۳۴۴۱۲
ظرفیت‌های ماه مبارک رمضان(24)؛

مسلمانان دشمن شناسی را در کنار تقوا پیشگی قرار دهند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم گفت: مسلمانان در ماه مبارک رمضان دشمن شناسی را به عنوان اولین درس در کنار تقوا پیشگی قرار دهند و بدانند فطرت حقیقی آنها اتحاد، انسجام، مبارزه با دشمنان خدا و شناسایی خصومت‌های آنها است.
سيد جلال رضوي مهر مدير کل امور ديني و اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خيريه

 

حجت‌الاسلام سید جلال رضوی‌مهر، استاد حوزه علمیه قم در گفت‌وگو باخبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به ظرفیت‌های معنوی ماه مبارک رمضان گفت: مبلغان با رساترین سلاح همیشه زنده یعنی تبلیغ به تبین دین و معارف اسلامی بپردازند و  کلیه معارف، آگاهی‌ها و دانستنی‌های دینی را در دانشگاه ماه مبارک رمضان برای دانشجویان این ماه، روزه‌دار و غیر آن تبیین کنند.

وی خاطر نشان کرد: روزه‌داری نوعی نورانیت، طهارت روح  و در پذیرش دانستنی‌ها و معالم دین بسیار مؤثر است و مساجد، تکایا، اماکن مذهبی و سالن‌های آمفی‌تئاتر بهترین ظرفیت برای سخنرانی‌های روشن‌گرانه معارف دینی است.

این استاد حوزه اظهار داشت: ادعیه روزانه ماه مبارک رمضان و دعاهای وارده در پالایش روح و صیقل قلب و نورانیت‌بخشی به خوانندگان روزه‌دار بسیار مؤثر است.

وی تصریح کرد: مبلغان در ماه مبارک رمضان باید داشته‌های دینی و اندوخته‌های معرفتی خود را بازنگری و بازخوانی کنند سپس اهداف پیش‌بینی شده دینی را در قلوب آماده خلق خدا بکارند و در روز عید فطر آثارش را در جامعه و مفاهیم ارزشی دینی برداشت کنند.

وی اضافه کرد: یک برداشت هم در آخرت است که هر فرد مؤمن باید بداند که روزه‌داری، تقوامنشی، خداترسی، ولایت‌محوری، دلسوزی او نسبت به مسلمین جهان و بیداری او در لحظه‌هایی که جهان در غفلت و جهالت به سر می‌برد در روز قیامت مانند مشعلی روشنگر در مسیر بندگی او خواهد درخشید و خداوند به چنین مؤمن بیدار و هوشیار که  در قیام به صیام و قیام به عبادت کوشا است افتخار می‌کند.

حجت‌الاسلام رضوی‌مهر ابراز داشت: ظرفیت‌هایی که در این ماه وجود دارد در هیچ ماهی نیست و خداوند ماه رمضان را ماه خودش و شهر‌الله نامیده و این ماه به روزه‌داری، قرائت قرآن، تقوا پیشگی و اجرای فرامین الهی اختصاص دارد.

 وی از مبلغان که افسران جنگ در جبهه فرهنگی با دشمنان اسلام هستند خواست زمان و مکان را مهم بشمارند و شهر خدا که گنجینه‌ای از خوبی‌ها را در بر دارد به مردم بشناسانند.

این استاد حوزه تبین احکام اسلامی، ایجاد بینش اعتقادی و دعوت مردم به اخلاق اسلامی سه محور سخنان یک مبلغ دانست و گفت: مبلغان باید اعتقادات، احکام و اخلاق که اضلاع اصلی اسلام را تشکیل می‌دهد در جامعه تبین کنند.

حجت‌الاسلام رضوی‌‌مهر خاطر نشان کرد: عید فطر را به این خاطر عید می‌گویند که روزه‌دار در طول سی روز با روزه، خواندن دعا و ادعیه، خویشتن داری و تقواپیشگی به فطرت خویش باز می‌گردد.

وی تصریح کرد: مسلمانان در ماه مبارک رمضان دشمن شناسی را به عنوان اولین درس در کنار تقوا پیشگی قرار دهند و بدانند فطرت حقیقی آنها اتحاد، انسجام، مبارزه با دشمنان خدا و شناسایی خصومت‌های آنها است به ویژه صهیونیسم بین الملل که با همکاری استکبار جنایتکار به دنبال انقراض نسل مسلمین جهان است.

وی تأکید کرد: امروز شیعه و سنی با دامن زدن به اختلافات، نباید زمینه هجوم دشمنان نسبت به مسلمانان در اقصا نقاط جهان فراهم کنند زیرا اگر مسلمانان در جنگ 33 روزه حزب الله، طعم پیروزی را چشیدند و در جنگ 22 روزه غزه، بینی اسرائیل را به خاک مالیدند و در مصر فرعون را در قفس محاکمه قرار دادند و حکام مستبد منطقه را یکی پس از دیگری از اریکه قدرت به زیر کشیدند همه این موفقیت‌ها به خاطر وحدت، یکپارچگی و انسجام بین آنها بوده است.

حجت‌الاسلام رضوی‌مهر در پایان گفت: مسلمانان باید به پیام تبلیغ که اصل و حقیقت آن ولایت‌مداری و خدامحوری است گوش فرا دهند و خود را برای جنگ تمام عیار در جبهه فرهنگی، اقتصادی، ورزشی، سیاسی و حتی جبهه فیزیکی در بعضی از کشورهای اسلامی با دشمنان ظالم آماده سازند./9192/ت302/ن

ارسال نظرات