۲۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۲
کد خبر: ۱۳۸۷۹۷
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد خبر داد؛

صدور مجوز برای نشریات خانوادگی منتشره از سوی حوزه‌های علمیه

خبرگزاری رسا ـ معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما از نشریات حوزه‌های علمیه در عرصه نشریات خانوادگی استقبال می‌کنیم و متقاضی آن هستیم.
محمد جعفر محمد زاده

محمد جعفر محمدزاده،‌ معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در حاشیه مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه نشریات خانوادگی در پاسخ به این پرسش که جایگاه نشریات حوزوی در عرصه نشریات خانوادگی چیست، گفت: نشریات حوزوی، جزء نشریات تخصصی دینی است و انشاءالله در نمایشگاه تخصصی بعدی که در پایان سال برگزار خواهد شد، نشریات حوزوی و دانشجویی به نمایش گذاشته می‌شوند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ورود حوزه‌های علمیه به نشریات خانوادگی استقبال می‌کند، افزود: ما از ورود نشریات حوزه‌های علمیه در عرصه نشریات خانوادگی استقبال می‌کنیم و متقاضی آن هستیم و حتماً مجوّز آن را صادر می‌کنیم.

گفتنی است، نخستین نمایشگاه نشریات خانوادگی،‌ ظهر امروز با حضور سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حالی افتتاح شد، که جایگاه نشریات حوزوی برای ارائه الگوی زندگی اسلامی ایرانی در عرصه نشریات خانوادگی،‌ خالی بود./958/ت303/ی

ارسال نظرات