مسئولین در توجه به مطالبات رهبری کوتاهی نکنند

حجت الاسلام حسینعلی محمدی نژاد، امام جمعه رباط کریم در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بیان داشت: کسی که با کلید خشم می خواهد همه درها را باز کند به جایی نمی رسد.
وی با اشاره به روایتی از امام علی(ع) مبنی بر این که اگر فردی غضب کرد در مرگ خویش تعجیل کرده است گفت: این سخن از امام(ع) نشان دهنده پست بودن غضب و خشم است.
امام جمعه رباط کریم ابراز داشت: هنگامی که حضرت نوح(ع) مردم قوم خود را نفرین کرد و آن ها از بین رفتند شیطان به ایشان گفت که من از شما به خاطر این که این قوم فاسد را از بین می برید تشکر می کنم، شما کار چندین ساله مرا در یک روز انجام دادید و آن ها را نابود کردید.
وی در ادامه اضافه کرد: به سبب همین سخن شیطان، حضرت نوح(ع) سال های زیادی گریه و زاری کرد و اسم مبارک ایشان به همین دلیل بود.
حجت الاسلام محمدی نژاد خاطر نشان کرد: شهادت حجت الاسلام و المسلمین مصطفی خمینی(ره) از نشانه های بارز ستمگری مستکبرین دنیا است و امروز هم روسای جمهور غرب را می بینید که از اسلام سیلی خورده اند و با توجه به این امر درصدد لطمه زدن هستند.
امام جمعه رباط کریم با بیان این که مردم کشور ما در برابر دشمنان اسلام و ایران ایستادگی می کنند گفت: مردم این را بدانند که با صبر و استقامت می توانند به مقصد نهایی خود برسند.
وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و گرانی بیان داشت: مشکلات اقتصادی که در کشور به وجود آمده است متأسفانه عده ای را نسبت به دین بدبین کرده و از دین گریزان شده اند که این امری ناپسند است.
امام جمعه رباط کریم خاطر نشان کرد: در زمان صدر اسلام مسلمانان، برای حفظ دین اسلام از جان و مال خود گذشتند و امروز مردم باید ادامه دهنده راه آن ها باشند.
وی با توجه به هفته انجمن اولیاء و مربیان تأکید کرد: والدین مراقب فرزندان خود باشند و در امور تربیتی توجه ویژه ای داشته باشند که در این بین نباید از مسائل دینی غفلت کنند.
حجت الاسلام محمدی نژاد توجه به مطلبات رهبری را در جامعه ضروری دانست و افزود: مبحث پیشرفت در کشور یکی از مطالبات رهبری است که مسؤولان نباید از توجه به آن کوتاهی کنند./957/پ202/ص