۲۸ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۲
کد خبر: ۱۴۳۳۶۴

پیش بینی تربیت 500 هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی اداره کل اوقاف خراسان رضوی گفت: با توجه به دغدغه های مقام معظم رهبری مبنی بر این که برای پیروزی در جنگ نرم در مقابل دشمن باید وضعیت قرآنی کشور تغییر یابد در همین راستا در خراسان رضوی بستر تربیت 500 هزار حافظ قرآن فراهم شده است.
قرآن

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام آخوندی، معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی شب گذشته، در دومین دوره آموزش و ارتقای سطح داوری مسابقات قرآن کریم اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی که در تالارنور برگزار شد، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر این که وضعیت قرآنی کشور باید تغییر کند، از تربیت 500 هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی در سال 91 خبرداد.

  وی افزود: با توجه به دغدغه های مقام معظم رهبری مبنی بر این که برای پیروزی در جنگ نرم در مقابل دشمن باید وضعیت قرآنی کشور تغییر یابد در همین راستا نیز در خراسان رضوی بستر تربیت 500 هزار حافظ قرآن فراهم شده است.

وی با این که مصون ماندن در برابر خدعه دشمنان نیازمند انس با قرآن است، تصریح کرد: سال گذشته با توجه به تربیت یک میلیون حافظ قرآن در کشور، سهم خراسان رضوی 80 هزار نفربود که خوشبختانه با توجه به استقبال علاقه مندان 104 هزار نفر در سی و چهارمین دوره مسابقات قران کریم شرکت کردند.

وی افزود: طبق برنامه ریزی های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور سهم خراسان رضوی برای تربیت حافظ قرآن درسال 1 ، سیصد هزار نفر تعیین شد که طبق پیشنهاد استاندار دویست هزار نفر به این تعداد اضافه شد.

شناخت باطن قرآن، بستر انسان ساز

همچنین محمد غفاری، معاون امنیتی سیاسی استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: برای  دست یابی به معرفت نسبت به قرآن کریم به سه نوع شناخت نیاز است.

وی در ادامه به تبیین سه نوع شناخت قرآن به صورت ظاهری، تحلیلی و باطنی پرداخت و تصریح کرد: شناخت سطحی که از آن به شناخت ظاهری نیز تعبیر می شود همان  معرفت در تفسیر و مفاهیم قرآنی  است و شناخت دوم که معرفت تحلیلی است به این معناست که نسبت به مقام علمی، فلسفی، فقهی و ... درباره قرآن به یک شناخت نسبی دست یابیم.

معاون امنیتی سیاسی استاندار خراسان رضوی در ادامه با بیان این که شناخت ایدئولوژی های قرآن و مسائل پیرامونی نیزاز موارد شناخت تحلیلی محسوب می شوند، افزود: شناخت تحلیلی قرآن در واقع دروازه ورود به  این کتاب آسمانی است اما برای انسان سازی رسیدن به این سطح شناخت کافی نیست.

غفاری با بیان این که تدبر در قرآن در سطح سوم قرار می گیرد و شناخت عمیق تر، همان معرفت باطنی نسبت به قرآن است، تصریح کرد: از آنجا که همه عالم ظاهر و باطن دارند برای بینش قرآنی نیز باید به باطن آن دست یافت اما رسیدن به سطح اول شناخت برای عالم و عامی اتفاق می افتد و در شناخت تحلیلی فقط افراد با ذهن دانش اندوخته و صیقل یافته ذهنی به این درجه می رسند و این درحالی است که شناخت باطن قرآن برای همه کس مقدور نیست و فقط انبیائ و اولیا به این مقام نائل می شوند.

وی با بیان اینکه در شرایط امروز در اقتصاد مقاومتی نیز چاره ای جز پناه بردن به قرآن نداریم، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی، همان پیام باطن قرآن است به این معنا که باید از اسراف، تجمل گرایی، رفاه طلبی دوری کرد و قرآنی شدن به معنای اینست که سطح زندگی مسؤولان با فقرا یکی  شود و خواب نباید در شرایط امروزبه خاطر مشکلات مردم به چشمان مسؤولان برود. /934/پ203/س

ارسال نظرات