حجتالاسلام والمسلمین عابدی رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین احمد عابدی از سوی سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به عنوان رییس جدید دانشگاه علوم و قرآن کریم کشور معرفی شد.
براساس این گزارش، در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن که امروز در شهر قم برگزار شد شماری از استادان، اعضای هیات علمی و روسای برخی دانشگاهها، مدیران و فضلای حوزه علمیه حضور داشتند.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بر توجه هر چه بیشتر حوزه علمیه به مباحث قرآنی تاکید کرد و اظهار داشت: پایه و اساس علوم قرآنی از حوزهها و از تفکر صحیح دینی و حوزوی شکل گرفته است.
وی رهبر معظم انقلاب اسلامی و امام راحل را مصداق بارز تربیت شدگان قرآنی دانست و افزود: خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توجه مسؤولان نظام به قرآن بیشتر شده است و امیدواریم هر روز شاهد رونق و گسترش این فرهنگ الهی در جامعه باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه هر چه بیشتر به مسائل قرآنی گفت: امروز باید مبانی علوم انسانی را از علوم قرآنی گرفت و این وظیفه سنگینی است که حوزویان باید در این خصوص تلاش روز افزونی داشته باشند.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین احمد عابدی، رییس جدید دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این مراسم به برخی مباحث قرآنی اشاره کرد و افزود: توجه به آموزههای علمی و تفسیری بزرگان و گذشتگان بسیار مهم است و باید بیش از گذشته به این مسائل اهمیت داد.
وی با بیان این که دانشجو و استاد قرآنی باید قرآن را بهصورت زیبا قرائت کرده و برای ترویج معارف قرآن در جامعه از طهارت و پاکی دل برخوردار باشد، تصریح کرد: دانشجو و استاد قرآنی باید بتوانند شبهات جامعه را پاسخ دهند و در این زمینه به سخنان و نکات مفسران و علمای قدیم توجه داشته باشند.
لازم به ذکر است، پیش از این حجتالاسلام محمدعلی راغبی، ریاست دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم را برعهده داشت.
گفتنی است، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه کشور است که هماکنون در 21 استان، دانشکده ایجاد کرده و تربیت دانشجویان آگاه و آشنا به معارف و علوم قرآنی از مهمترین اهداف آن است.
حجت الاسلام والمسلمین احمد عابدی، استاد حوزه و دانشگاه در سال 1339 متولد و پس از مدتی مشغول به فراگیری علوم حوزوی شد. وی از سال 1356 تدریس علوم حوزوی را آغاز و از سال 1377 به تدریس خارج فقه و اصول پرداخت. تحصیلات دانشگاهی استاد عابدی تا اخذ دکترای فلسفه از دانشگاه تهران ادامه یافت و از سال 1369 به تدریس در مقطع کارشناسی ارشد در دروس فلسفه و علوم قرآنی در دانشگاه موفّق شد.
آثار مکتوب استاد عابدی 12 کتاب و بیش از 140 مقاله است که از آن جمله میتوان به «آشنایی با بحارالانوار»، «حاشیه الهیّات تجرید»، کتاب سال 1375 جمهوری اسلامی ایران، «حاشیه بر شرح اشارات»، مقاله «حرکت حبّی»، بهترین مقاله سال 1375 از سوی جشنواره مطبوعات و مقاله «اندیشههای فلسفی امام خمینی قدس سره«، مقاله برگزیده جشنواره اشراق اشاره کرد.
استاد احمد عابدی با سابقه 91 ماه جبهه، «نشان فتح» عملیات فتح المبین را از سوی فرمانده کلّ قوا دریافت کرد./917/پ202/ن