۰۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۸۰۴۸
کارشناس حوزوی:

همسران جایگاه یکدیگر در آخرت را تثبیت می‌کنند

خبرگزاری رسا ـ مشاور حوزه علمیه خواهران تهران هدف از ازدواج را رشد و تکامل دانست و گفت: زن و شوهر جایگاه همدیگر در آخرت را تثبیت می‌کنند.
ازدواج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم اورنگ، مشاوره حوزه علمیه خواهران تهران روز دوشنبه هفتم اسفند‌ماه در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران باقرالعلوم(ع) شهرقدس زندگی متأهلی را نشانه‌ای از ذات و جمال و جلال الهی دانست و گفت: اولین اصل در همسرداری انصاف است و انصاف داشتن در یک کلام یعنی مثبت‌نگر بودن، نیمه پر لیوان را دیدن و در مقابل کسی که انصاف ندارد قضیه بد و نیمه خالی لیوان را می‌بیند.   

خانم اورنگ تاکید کرد: مثبت نگری در مقابل بیماری منفی نگری است ، مثل خوف و رجا ؛ هم می ترسیم هم امیدواریم اما بیشتر امیدواریم.

وی در ادامه به تبیین دو مورد از آثار منصف بودن پرداخت و گفت: وقتی انصاف باشد خطاهای طرف مقابل نادیده گرفته می‌شود و این در صورتی است که همه خطا و اشکال و ضعف داریم.

این کارشناس حوزوی با بیان این‌که آدمی که منصف نیست خطاهای طرف مقابل را بزرگ می‌کند اظهار داشت: اگر می‌خواهیم منصف شویم باید از اشتباهات دیگران بگذریم و چشم پوشی کنیم تا عذاب نکشیم و راحت زندگی کنیم.

این مشاور حوزه علمیه با تاکید بر این‌که باید همسران در انتقاد کردن منصف باشند، بدی‌ها را بزرگ نکنند، خوبی‌ها را فراموش نکنند و فقط عیب‌ها را نبینند گفت: اگر این‌گونه نباشد در درجه اول خود را بیمار می‌کنیم و به عنوان مثال عصبی مزاج شدن، افسردگی، بیماری روانی، فردگرا و منزوی شدن مبتلا می‌شویم.

خانم اورنگ با بیان این‌که باید در زندگی دید منصف داشت گفت: از تاثیرات دید منصف نداشتن یکی کم شدن علاقه و دیگری این است که طرف مقابل هم تا دو سال نخست گذشت می‌کند و دیگر او هم گذشت نمی‌کند.

وی با اشاره به‌ این‌که زن و شوهر روی هم تاثیر می‌گذارند و یکدیگر را می سازند گفت: تشکر کردن از یکدیگر وظیفه همسران است، حتی تشکر برای کارهای کوچک مثل میوه خریدن، باید زبان را به تشکر کردن عادت دهیم تا فرزندان هم یاد بگیرند.

این کارشناس حوزوی با بیان این‌که زن و شوهر جایگاه همدیگر در آخرت را تثبیت می‌کنند افزود: یکی از اهداف ازدواج، رشد و به کمال رسیدن انسان است، لذا نباید در مقابل بدی‌های همسر بی‌تفاوت بود.

وی در پایان به طرز صحیح انتقاد کردن اشاره نموده و گفت: برای انتقاد کردن باید به درشت کردن خوبی‌ها و در نظر گرفتن موقعیت زمانی و مکانی توجه کرد./9593/پ202/ص

ارسال نظرات