برگزاری دوره شیعه شناسی در دانشگاه ناپل ایتالیا

به گزارش خبرگزاری رسا، دوره شیعه شناسی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا و در راستای تبادلات علمی و فرهنگی با مؤسسات علمی و دانشگاهی، دینی و فرهنگی در خارج از کشور، در دانشکده مطالعات عربی، اسلامی و مدیترانه دانشگاه ناپل با حضور حجت الاسلام والمسلمین شاملی، استاد حوزه علمیه قم برگزار شد.
در این دوره که موضوع آن «شناخت امام بر اساس تفکرات شیعی» بود و با حضور پروفسور «آگوستینو چیلاردو» رییس دانشگاه ناپل و کارشناس حقوق اسلامی، خانم پروفسور «کارملا بافیونی» اسلام شناس ایتالیایی و رییس بخش دوره دکترای فلسفه دانشگاه ناپل و خانم پروفسور «آنتونلا استرافاچه» استاد ادبیات عرب و فلسفه اسلامی و تنی چند از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکترا آغاز شد، حجت الاسلام والمسلمین شاملی به مفاهیم امام، خلیفه، ولایت و وصایا در تفکرات شیعی پرداخت.
وی سپس درباره تاریخچه شکل گیری شیعه، مقررات و ویژگی های امام در مذهب تشیع، مصون بودن از خطای امامان شیعه و گفتگوی شیعه و سنی به صورت موضوعی سخن گفت.
گفتنی است دانشگاه ناپل(فدریکو دوم) در پنجم ژوئن 1224 میلادی تأسیس شد. این دانشگاه از 13 دانشکده، 77 دپارتمان و 42 مرکز تحقیقات، 108 کتابخانه و 2 باغ گیاه شناسی تشکیل شده است. دانشگاه ناپل بیش از 76 هزار دانشجو دارد که در 147رشته تحصیلی از جمله رشته های پزشکی و پیراپزشکی، فنی و علوم انسانی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل می باشند./994/ب102/د