۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۹
کد خبر: ۱۶۳۴۰۱
به همت خانه هنر طلاب؛

نخستین جلسه سلسله نشست‌های کارگروه ادبیات برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نخستین جلسه سلسله نشست‌های کارگروه ادبیات خانه هنر طلاب برگزار شد.
شعر آييني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ابراهیم اکبری دیزگاه، طلبه شاعر و داستان‌نویس، در نخستین جلسه سلسله نشست‌های کارگروه ادبیات خانه هنر طلاب که پیش از ظهر امروز، در این مؤسسه برگزار شد، گفت: نهادی کردن ادبیات در حوزه به ویژه در میان مدیران هنری نسبت به نهادینه کردن آن، از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی در ادامه افزود: تولید اثر یا هنر دینی همچون شعر آیینی یا داستان‌های زندگی‌نامه ائمه معصومان(ع) یا علما، یکی از اموری است که طلاب هنرمند حوزه علمیه باید به آن بپردازند.

این شاعر و داستان‌نویس اظهار داشت: زمانی که هدف اصلی، رفتن به دنبال هنر دینی ترسیم شود، باید راه‌های رسیدن به این هدف نیز بررسی شود؛ با توجه به این‌که هفت دین زنده در دنیا وجود دارد، یکی از راه‌های رسیدن به هنر دینی، بررسی چگونگی پیوند ادیان مذکور با ادبیات هنر است.

وی تأکید کرد: برترین اشعار هایگو «ژاپنی»، منشأ بودیسمی داشته و از معابد بودایی بیرون آمده است؛ بنابراین معابد بودایی در مراقبت، مدیریت و نشر اشعار و حمایت از شعرا دخالت مهمی دارند و ما باید از چگونگی حمایت و برخورد آنان با شعر و شعرا، مطلع شویم و از نکات مثبت آنان استفاده کنیم.

اکبری دیزگاه تصریح کرد: ما باید جلساتی برقرار کرده و در آن جلسات، کتاب، وبلاگ و شعر‌های طلاب را هرچند اگر ناچیز باشد را بررسی کرده و مورد نقد و تشویق قرار دهیم؛ با این روش می‌توان به یکدیگر کمک کرد و به معنای حقیقی، خانه هنری برای طلاب ساخت.

سید جواد شرافت، طلبه شاعر نیز در این نشست، گفت: اشعاری که موضع اسلامی نداشته باشد را نمی‌توان شعر آیینی خواند هرچند که موضوع آن اسلامی باشد.

وی در قسمتی دیگر از سخنان خود، اظهار داشت: زمانی‌که یک طلبه کامل که شاعری هنرمند و موفق است، شعری می‌سراید، شعر وی از اشتباهات معرفتی بدور مانده و سبب ترویج فرهنگ اسلامی می‌شود؛ بنابراین بهترین اشعار آیینی را یک طلبه کامل و شاعر می‌تواند، بسراید./997/پ202/پ

ارسال نظرات