۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۱۶۷۴۱۷
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان:

سوریه هزینه دفاع از مقاومت فلسطین را می‌پردازد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسؤل نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: تردیدی نداریم که سوریه هزینه و تقاص دفاع از مقاومت فلسطین را می‌پردازد و جنگ در سوریه جنگ علیه مقومت اسلامی است.
حجت الاسلام سيد محسن شفيعي

از چهارشنبه 6 بهمن 1389 مقارن با 26 ژانویه سال 2011 تظاهرات و اعتراض‌های گسترده‌ای در سوریه آغاز شد که در آن مردم خواستار اصلاح شیوه مدیریتی کشور خود بودند.

اما پس از گذشت چند ماه از آغاز اعتراض‌ها، شاهد دخالت‌های کشورهای اروپایی، آمریکا و چند کشور عربی منطقه در روند پیگیری مطالبات مردم سوریه بودیم.

این دخالت‌ها روز به روز افزایش می‌یافت؛ تا آن‌جا که اعزام نیروهای شبه نظامی با تسلیحات پیشرفته و به ظاهر برای کمک به مردم سوریه، برای مقابله با دولت حاکم بر آن، به مسأله‌ای عادی تبدیل شده بود و در نهایت کار به جایی رسید که امروز شاهد حضور گروه‌های تروریستی مانند القاعده و گروهک منافقین خلق در سوریه هستیم.

با حضور نیروهای شبه نظامی و گروه‌های تروریستی، اعتراض‌های آرام مردم سوریه برای اصلاح در شیوه و قوانین مدیریتی کشور، به جنگی داخلی و به منظور براندازی نظام حاکم بر سوریه تبدیل شد.

به منظور بررسی بیشتر حوادث سوریه به ویژه هتک حرمت‌های اخیر در آن از سوی نیروهای شبه نظامی، گفت‎وگویی اختصاصی با حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسؤل نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان انجام دادیم که در ادامه تقدیم می‌شود: 

 

رسا ـ آیا درگیری‌های امروز سوریه، میان مردم و دولت بشار اسد است؟

برخی از نخبگان داخلی، جریان‌ها و گروه‌های سیاسی، حساسیت و پیچیدگی مسائل سوریه را درک نکردند و متوجه نیستند که بازی سوریه، بازی آمریکایی‌ها و اسراییل است و منظور مطالبات مردمی و اصلاحات در حکومت نیست.

حتی اگر در مراحل آغازین تجمعات، اعتراض به شیوه حکومت وجود داشته، اما امروز تروریست‌ها در سوریه بر اساس آخرین آمار از 38 کشور دور هم گرد آمده‌اند و جالب است بدانید گروهک تروریستی منافقین خلق هم امروز در سوریه است! آیا القاعده‌ای‌های چچن، القاعدهای‌های افغانستان تا تندروهای آلمانی و منافقین خلق، همه برای دفاع از حقوق مردم سوریه جمع شده‌اند؟

مردم سوریه به صراحت اعلام کردند که ما مطالباتی داریم و خواهان اصلاحاتی در حکومت بودیم، اما پای صلاح که پیش آمد ما پشت بشار اسد ایستاده‌ایم و از او و کشورمان دفاع می‌کنیم.

متأسفانه جریان روشنفکری در کشور ما نتوانسته تشخیص دهد که چه اتفاقی امروز در سوریه می‌افتد و حتی برخی گفتند که این مسأله مربوط به مردم سوریه است و جمهوری اسلامی خودش را باید کنار بکشد و بشار اسد نیز از قدرت کناره گیری کند.

جمهوری اسلامی هم‌واره گفته که از هر گفتوگوی سازنده در هر جبهه‌ای حمایت می‌کند و قصد دخالت در مدیریت هیچ کشوری را ندارد؛ همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند: اگر در مسائل بحرین دخالت می‌کردیم، اوضاع به گونه‌ای دیگر تبدیل می‌شد.

امروز هم‌زمان با حرکت النصره در سوریه، این گروهک تروریستی، اسراییلی‌ها هم می‌آیند و بمب باران می‌کنند؛ آیا روشنفکران در دنیا نمی‌بینند که همزمان با اهانت به مزار حجربن عدی در سوریه، نخستین محموله تسلیحاتی آمریکا هم برای آشوب طلبان فرستاده می‌شود؟ این‌ها اتفاقی نیست.

رسا ـ  نقش قطر و عربستان در نا آرامی‌های اخیر سوریه چیست؟

قطری که با یک اشاره از صحنه روزگار حذف شدنی است، حکام فاسد حجاز و آنهایی که جز فساد و شهوت رانی هیچ چیز در کارنامه شان نیست، در سوریه چه کار می کنند؟ آیا خادم الحرمین شریفین با ارسال پول و دلار‌های نفتی سعودی به سوریه، به اسلام خدمت می کنند؟

تردیدی نداریم که سوریه هزینه و تاوان دفاع از مقاومت فلسطین را می پردازد و جنگ در سوریه جنگ علیه مقاومت اسلامی است؛ شک نداریم که سوریه به عنوان خط مقدم مواجه با صهیونیسم در حال کوبیده شدن است. ما از بشار اسد حمایت نمی کنیم، مسأله رییس جمهور ماندنِ بشار اسد با مردم سوریه بوده و ما در آن نقشی نداریم.

در خود کشورهای اروپایی مردم برخی از این کشورها به فساد اخلاقی سرانشان معترض هستند؛ چرا کسی آنجا دخالت نمی‌کند و سلاح نمی‌فرستد؟! هرگز اجازه نمی‌دهند در یک کشور اروپایی آب از آب تکان بخورد.

رسا ـ  دلیل اهانت به مقدسات از سوی خشونت طلبان در سوریه چیست؟

بخشی از این اهانت‌ها مربوط به توهش آنها است و اگر دنیا می‌خواهد بداند چه کسانی برای سوریه ایجاد ناامنی می‌کنند، به راحتی می‌تواند به سلاح‌های در دست آشوب گران نگاه کند.

یونسکو، سازمان ملل، این‌هایی که مدافعان فرهنگ و تمدن هستند و اگر گاهی اوقات آجری در جایی جابجا شود قطنامه می‌دهند، امروز کجا هستند؟ مگر در سوریه بخشی از هویت دینی امت اسلامی تخریب نشد؟ چرا کسی حرفی نمی‌زند و سکوت کرده‌اند؟! آیا حفر و شکافتن قبرها و سپس شادمانی کردن جز توحش نتیجه‌ای دیگر دارد؟

در حالی که باید شورای امنیت یک جلسه فوق العاده تشکیل داده و این کار تروریستی را محکوم کند، سکوت کرده است و بماند که رسانه‌ها بخشی از فجایع انجام شده در سوریه را برای اینکه چشم‌ها و دل‌های مردم طاقت دیدن ندارد منعکس نمی‌کنند.

کشتارها، سر بریدن‌ها و عبور از مرزهای اخلاقی در سوریه به امری طبیعی تبدیل شده و این جبهه، جبهه نصرت آمریکا است. این اسلام، اسلام آمریکایی است که مخالفان از آن دم می‌زنند. این چه اسلامی است که غده سرطانی اسراییل را چون جانی شیرین در بر گرفته و به جان مردم بیگناه و مسلمان افتاده است؟!

رسا ـ چرا رسانه‌های غربی به ویژه رسانه دولتی انگلیس (BBC)می‌خواهد ناآرامی‌های سوریه را ناشی از درگیری میان شیعه و سنی نشان دهد؟

انگلیس نماد خباثت و شیطنت است و شعار آنها  از گذشته تفرقه اندازی و حکومت کردن بوده؛ حالا تفرقه یک جایی از کانال قومیت و جایی دیگر از کانال دین و رنگ ایجاد می‌شود.

رسانه‌های غربی و BBC  این حرکت تفرقه انگیز را از ایران آغاز کردند و می‌خواستند انقلاب اسلامی در ایران را انقلاب شیعی عنوان کنند که همان وقت امام(ره) فرمود تفرقه بین شیعه و سنی حرام است و آنهایی که می‌خواهند بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد کنند، از شیعه و سنی نیستند.

جهان اسلام باید این نکته را بداند که امروز در سوریه می‌خواهند مقاومت اسلامی را نابود کنند؛ به سبب اینکه مصر که یکی از هم پیمانان اسراییل بود، در بیداری اسلامی آزاد شد و صهیونیسم احساس ناامنی می‌کند و آنها با این کار می‌خواهند جایگزینی مناسب برای مصر در منطقه دست و پا کنند و چه جایی بهتر از سوریه؟ اما نمی‌دانند که این توطئه نیز شکست خواهد خورد.

 رسا ـ  اگر درگیری‌ها در سوریه منجر به پیروزی معارضان شود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

ما به یک اصل معتقدیم که هرجایی خسارتی بر اسلام وارد شود، به لطف خدا جای دیگری آن را جبران خواهیم کرد و وعده الهی این است که هر نشانه‌ای را نسخ کردیم، یک نشانه دیگری به جای آن می‌آوریم و این سنت الهی بوده و تغییر ناپذیر است.

امیدواریم که بیداری اسلامی و مقاومت اسلامی از سوریه سر بلند بیرون خواهد آید و وعده الهی است که ما سنگر‌های دنیا را فتح خواهیم کرد. اما اگر در سوریه اتفاقی دیگر بیافتد، به یقین در جایی دیگر سنگری را به پا خواهیم کرد.

رسا ـ  وظیفه مسلمانان در برابر توهین به مقدسات چیست؟

از آموزه‌های اسلامی تکریم کسانی است که به دین خدمت کرده‌اند و تکریم پیامبر(ص) و خاندان او وضیفهای بر عهده مسلمانان است و مقام معظم رهبری نیز گفته‌اند اهانت به کسانی که اهل سنت آنها را بزرگ می‌شمارند جائز نیست.

امت اسلامی مؤظف است از حرم حضرت رقیه(س) و حرم حضرت زینب(س) در برابر تعرض منافقان و آشوب طلبان دفاع کند.

رسا ـ  از این که وقت خود را در اختیار ما قرار دادید تشکر می کنیم.

/403/9462/ر

ارسال نظرات