رییس جمهور آینده باید در عمل اصولگرا و مطیع ولایت باشد
آیت الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اوج تهاجم نرم دشمن در آغاز سال جدید، گفت: پس از جنگ تحمیلی یک تهاجم نرم از سوی دشمن تدارک دیده شد و این تهاجم نرم دارای چند مرحله بود.
وی در ادامه این مطلب با بیان اینکه بکاربردن عنوان حماسه در نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به دلیل این است که این تهاجم نرم از چند نظر هجوم ویژهای است، ابراز داشت: این هجوم سراسر جهان را در برگرفته است در حالیکه در گذشته از لحاظ جغرافیایی به این گستردگی نبود.
آیت الله اراکی با اشاره به اینکه امسال ما هیچ نقطهای از جهان را نداریم که به شکلی نرم درگیر این هجوم که بر علیه روند انقلاب و موجی که در دنیا به وجود آورده نباشد، اظهار داشت: ویژگی این مرحله از هجوم نرم پیچیدگی شیوهها، ترفندها و تاکتیکها است که ما امسال شاهد آن هستیم.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان داشت: این هجوم با اینکه در شکل نرم صورت میگیرد، اما گاهی در قالب هجومهای خشن و تحت عنوانهای دیگر انجام میشود که یکی از پیچیدهترین تاکتیکهای اجرای آن است.
وی افزود: شکل ظاهری کاری که امروز در سوریه انجام میگیرد، شورش بر علیه یک نظام استبدادی است اما اینطور نیست و دشمن میخواهد چنین شکلی به آن بدهد، درحالیکه آنجا درگیری بین جبهه مقاومت و ضد مقاومت است.
آیت الله اراکی پیچیدگی هجوم نرم را نتیجه پژوهش و تحقیقات گسترده دانشگاهی و فکری دشمنان ارزیابی کرد و گفت: امروز آنها برای نبرد نرم خود مطالعه روشهای روانی و اثرگذار در عرصه رسانه، نوشتار و کار پژوهشی را بسیج کردهاند.
استاد برجسته سطح عالی حوزه علمیه قم ابراز داشت: در عرصه اقتصاد هم همین گونه است؛ آنها کار بسیار پیچیدهای را در بُعد جهانی بر علیه ما شکل دادند و خدا را شکر میکنیم که ملت ما توانسته است تاکنون مقاومت کند و امیدواریم به کمک خدای متعال از این پیچ هم به سلامت عبور کنیم.
وی با تأکید بر اینکه روحانیت باید نقش خود را در تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی هم داشته باشد، تصریح کرد: نقش روحانیت تبیین، آگاه سازی، رهبری و هدایت است، یعنی راه را به مردم نشان بدهند؛ همچنین نیرو بخشی از دیگر نقشهای این قشر است به این معنا که اگر روحانیت پیشتاز شود، مردم روحیه میگیرند و ایستادگی میکنند.
آیت الله اراکی بیان داشت: ما معتقدیم کاندیداهایی که همجهت هستند و واقعا دلشان برای ارزش ها میسوزد، باید کنار هم بیایند و یک فرد ارزشگرای اصولی که واقعا دارای استانداردهای یک رییس جمهور ارزشگرا است را انتخاب و از او آن حمایت کنند تا بتواند با اقتدار کار خود را انجام بدهد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه ما احتیاج به یک رییس جمهور اصولگرای واقعی که در عمل اصولگرا باشد داریم، گفت: نخستین شاخص اصولگرایی مطیع بودن نسبت به خدا، رسول(ص) و رهبری است و اگر چنین رییس جمهوری سر کار بیاید میتواند بسیاری از معضلها را از میان بردارد./9598/ت302/ج