۰۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۱۷۳۶۷۱
مدیر مدسه عالی امیرالمؤمنین قم؛

حضور بی مورد زنان در جامعه سبب سست شدن بنیان خانواده‌ها می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه عالی امیرالمؤمنین گفت: حضور بی مورد زنان در جامعه سبب سست شدن بنیاد خانواده‌ها می‌شود، همان آفتی که دامن گیر غرب شده است، ازاین‌رو شاهد آمار بالای طلاق در کشور هستیم.
سبک زندگي اسلامي

حجت الاسلام محمدمهدی نبی زاده، مدیر مدرسه عالی امیرالمؤمنین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در شهر های بزرگ نقشی که زن در بیرون از خانه دارد برجسته تر از نقش درون خانه است این جریان در شهر های کوچک و روستاها برعکس است البته در فرهنگ‌های مختلف نیز تفاوت‌هایی وجود دارد.

وی ادامه داد: در شهرهایی که فرهنگ غربی از سوی رسانه‌ها به ویژه رسانه های خارج از مرزها نفوذ بیشتری کرده است نقش زن در مقام همسری و فرزند پروری ارزش آن چنانی ندارد، و ارزش و بها بیشتر در پرداختن زن به کارهای بیرون از خانه است.

مدیر مدرسه عالی امیرالمؤمنین خاطر نشان کرد: تهاجم فرهنگی از مهم‌ترین عوامل حضور بی دلیل زنان در اجتماع است، تهاجم فرهنگی فقط پرداختن به بحث‌های شهوانی در میان نوجوانان و جوانان نیست تهاجم فرهنگی ابعاد و اهداف بسیار گسترده ای دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: نظم نوینی که سال‌ها از سوی قدرت‌های جهانی مطرح می‌شود در راستای همین مسأله است یعنی بتوانند در ابعاد، نسل‌ها و جنسیت‌های مختلف تأثیر بگذارند.

حجت الاسلام نبی زاده ابراز کرد: بر اساس جریان فمینیست در غرب، زن زمانی آزاد است که بتواند در بیرون خانه پا به پای مردان کار کند، آن‌ها این مسأله را ارزش می‌دانند و معتقدند ملاک ارزش زن نیز همین است و زنی که در خانه به کدبانویی بپردازد ارزش ندارد.

کارشناس حوزوی تاکید کرد: علت دیگر حضور زنان در جامعه نپرداختن خودی‌ها به بیان ارزش‌های اسلامی است، یعنی عقب نشینی در مقابل تهاجم فرهنگی.

وی در ادامه گفت: گاهی در مقابل تهاجم عقب نشینی می‌کنیم و تلاش می‌کنیم که خود را شبیه به دشمن می‌کنیم و همسان سازی می‌کنیم یعنی ما به جای اینکه به باورهای عمیق دینی خود بپردازیم و آن‌ها را فرهنگ سازی کنیم متأثر از افکار دشمنان می‌شویم.

مدیر مدرسه عالی امیرالمؤمنین اظهار کرد: باید فکر کنیم چطور می‌توانیم فرهنگ‌های مختلف جهانی را بومی سازی و اسلامی بکنیم و در جامعه خود پیاده بکنیم و در این فرآیند توجه به دین و اعتقادات خود داشته باشیم.

استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: نیروهای خودی در مورد شخصیت جایگاه زن کار کنند تا حقیقت وجودی و کرامت زن در جامعه و خانواده دیده شود این مسأله باید فرهنگ سازی بشود.

حجت الاسلام نبی زاده تصریح کرد: انسان نیاز دارد که مورد توجه و احترام قرار گیرد به ویژه خانم‌ها که به دلیل شخصیت عاطفی نیاز بیشتری به تکریم دارند، مردها و فرزندان باید بدانند که به صورت آشکار از فداکاری‌های مادر و همسر خود تشکر کنند.

وی در ادامه گفت: زن‌هایی که نقش مادری و همسری را انجام می‌دهند ولی مورد تقدیر و تشکر قرار نمی‌گیرند روی به نقش‌های اجتماعی می‌آورند تا مورد توجه قرار گیرند.

مدیر مدرسه عالی امیرالمؤمنین ابراز کرد:  حضور بی مورد زنان در جامعه سبب سست شدن بنیاد خانواده‌ها می‌شود، همان آفتی که دامن گیر غرب شده است، ازاین‌رو شاهد آمار بالای طلاق در کشور هستیم.

کارشناس حوزوی ادامه داد: وقتی که خانواده یک عقبه و همسری که بتواند حمایت کند نداشته باشد خانواده از هم فرو می‌پاشد و معلوم نیست چقدر بتواند ادامه بدهد.

حجت الاسلام نبی زاده تأکید کرد: راهکار حل این مشکل پرداختن به سبک زندگی اسلامی بانوان است یعنی ما باید به عنوان یک جامعه اسلامی بعد از گذشت بیش از سی سال از گذشت انقلاب با وجود نخبگان و فرزانگان حوزوی و غیر حوزوی بتوانیم یک بسته سبک زندگی اسلامی بانوان ارائه کنیم.

وی در پایان گفت: این محصول تئوری سبک زندگی اسلامی را به وسیله رسانه های ما و سخنرانان اساتید و اشخاص موثر در سطح جامعه فرهنگ سازی کنیم./9196/ت302/ن

ارسال نظرات