فرهنگ سازی برای حجاب از مهد کودکها آغاز شود
خانم منتظر، استاد حوزه علمیه فاطمیه کرمان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، با بیان این که حجاب عنصری سازنده در دین اسلام است نه محدودیت برای زن و مرد، ابرازداشت: حجاب مصونیت از نگاههای مغرض است و سبب کمتر شدن گناهان در جامعه میشود.
وی با اشاره به این سخن آیت الله جوادی مبنی بر «حجاب حق زن یا مرد نیست که از آن بگذرند بلکه حق الله است»، گفت: اگر جامعه به این دید به حجاب نگاه کند کمتر شاهد بی حجابی و بد حجابی در جامعه خواهیم بود.
این استاد حوزه علمیه با بیان این که روایات زیادی بر رعایت حجاب تأکید کردهاند، گفت: اگر جامعه ما به سوی رعایت بیشتر حجاب رود، بسیاری از گناهها و مشکلات جامعه از بین میرود.
وی با بیان این که حجاب سبب امنیت اجتماعی بیشتر در جامعه میشود، اظهارداشت: نتیجه رعایت حجاب تنها امنیت اخلاقی نیست، بلکه اگر مردم تقوا داشته باشند، نزول برکات نیز بیشتر میشود، و در دین ما به این مسأله تأکید فراوان شده است.
منتظر در ادامه گفت: رعایت حجاب سبب توفیق بیشتر در انجام عبادات شده و موجب ایجاد روحیه دین مداری در جامعه میشود.
وی همچنین تصریح کرد: خودنمایی برخی بانوان، کم توجهی همسران و اعضای خانواده، بی توجهی به قانون الهی و عدم علم به آن و گاهی دهن کجی به دین از مهمترین عوامل بی حجابی و بد حجابی در جامعه ما است که باید با برنامه ریزی مناسب فرهنگی و اجتماعی در صدد حل این مشکل برآمد.
استاد حوزه علمیه خواهران کرمان گفت: باید برای نهادینه کردن حجاب در جامعه باید از کودکان و مهدکودکها آغاز کنیم و این کار با بازگو کردن احکام دین و فوائد این احکام بهتر به نتیجه خواهد رسید.
وی با اشاره به این که ترویج صحیح فرهنگ حجاب در جامعه کاری دشوار و مستمر است، گفت: در این راه باید استقامت زیادی داشته باشیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
این پژوهشگر حوزوی اظهار داشت: حجاب منحصر به دین اسلام نیست بلکه در جوامع قبل از اسلام نیز وجود داشته و در این جوامع طبقات بالای جامعه حجاب بیشتر و طبقات پایینتر حجاب کمتری داشتند.
وی با این که در جوامع اروپایی نیز هر اندازه جایگاه اجتماعی فرد بالاتر بوده حجاب بیشتری داشته است، گفت: این وضع تا آنجا ادامه داشت که انقلاب فرانسه به پیروزی رسید و این انقلاب حجاب این جوامع را نیز دگرگون کرد و به حالتی در آورد که امروزه میبینیم./9702/ت302/غ