توفیقی بالاتر از سربازی امام زمان برای یک طلبه وجود ندارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام محمد صادق پیشنمازی، مسؤول حوزه علمیه سفیران هدایت ساری ظهر امروز در مراسم معارفه مدیر جدید این مدرسه علمیه، طلاب را سربازان امام زمان(عج) معرفی کرد و گفت: جایگاه سربازی آن حضرت بسیار ارزشمند و رفیع است و باید شأن و منزلت این جایگاه را بدانیم.
وی با اشاره به این که هیچ توفیقی بالاتر از سربازی امام زمان(عج) برای یک طلبه وجود ندارد، افزود: خداوند به هر کسی این توفیق را نمی دهد و حال که این توفیق نصیب ما شده باید قدر و منزلت این جایگاه را بدانیم.
مسؤول حوزه علمیه سفیران هدایت ساری با بیان این که سربازی حضرت ولی عصر(عج) ابزار و مقدمات خاصی را می طلبد، خاطرنشان کرد: همه انسان ها می توانند سرباز شوند یا زمینه سربازی را فراهم کنند، کسانی که در این مسیر قرار دارند باید برخی سختی ها را تحمل کنند.
حجت الاسلام پشنمازی با بیان این که مسیر سربازی در حوزه مسیر هدایت گری است، افزود: کسی که در این مسیر قرار گرفت خود باید تلاش کند تا مقدمات و ابزار موفقیت برای وی فراهم شود.
وی با تأکید براین که طلاب امروز فرصت حیاتی را برای علم آموزی در اختیار دارند، گفت: حفظ این جایگاه از سوی طلاب بسیار ضروری است، چون انسان هر چه اوج می گیرد ارزشمند تر و مهم تر است و باید با توکل به خدا در مسیر صحیح حرکت کند.
مسؤول حوزه علمیه سفیران هدایت ساری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تا قبل از این طلاب سفیران هدایت ساری سال پنجم را در قم مشغول به ادامه تحصیل می شدند که خوشبختانه این فرصت در مدرسه علمیه سفیران ساری فراهم شده است.
حجت الاسلام پیشنمازی همچنین به برنامه های توسعه ای این حوزه اشاره کرد و گفت: زمینی به مساحت هشت هزار مترمربع در اطراف حوزه تهیه شده که در آینده ای نزدیک شاهد تکمیل فضایی گسترده تر خواهیم بود.
حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر استانی حوزه علمیه مازندران نیز در این مراسم گفت: سنت حسنه ای در حوزه های علمیه دایر است که در اعیاد و موالید ائمه اطهار(ع)، رسول خدا و بعثت پیامبر طلاب به لباس مقدس روحانیت ملبس می شوند.
وی با بیان این که رسالت سربازی و تبلیغ طلاب پس از بر تن کردن لباس مقدس روحانیت آغاز می شود، افزود: تلاش طلاب باید نشر و گسترش مفاهیم ناب و ارزشمند دینی در جامعه اسلامی باشد.
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با اشاره به وجود 50 مدرسه علمیه سفیران هدایت در کشور، گفت: طلاب حوزه علمیه سفیران پس از پنج سال، علاوه بر تحصیل علوم حوزوی تحصیل در رشته های روش های تبلیغ و سخنرانی و روانشناسی تبلیغ را می آموزند که بعد از پنج سال تحصیل این طلاب پنج سال تعهد تبلیغ در مناطق محروم را بر عهده دارند.
گفتنی است، در پایان این مراسم از با تقدیر از زحمات چند ساله حجت الاسلام خانلرپور در سمت مدیریت حوزه علمیه سفیران هدایت ساری، حجت الاسلام حسینی به عنوان مدیر جدید این مدرسه معرفی شد./950/پ202/ب