۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۲
کد خبر: ۱۸۸۹۹۰
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین:

پیوند گنجینه دفاع مقدس با هنر سبب ماندگاری آن می‌شود

خبرگزاری رسا - مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان گفت: هر حقیقت موجود در تاریخ در معرض خطر است.
حجت الاسلام تويسرکاني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدرضا تویسرکانی، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین‌ عصر امروز دوشنبه سیزدهم آبان‌ماه در آیین اختتامیه چهارمین نماشگاه ملی کتاب دفاع مقدس که در شبستان مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار شد، دفاع مقدس را حقیقتی که در معرض کتمان، بدعت و تحریف قرارگرفته دانست و با اشاره به تأثیر کتاب و ثبت حقایق، اظهار داشت: در تاریخ بشر حقایق موجود آن چیزی است که نقشه راه انسان بوده تا این مشعل‌های فروزان راه را برای سیر انسان نشان ‌دهد و همیشه تلاش شده که این مشعل‌ها با اجرای سه راهبرد، نور افشانی خود را نداشته باشند.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین‌ در ادامه سخنان خود کتمان، بدعت و تحریف را سه راهبرد دشمن برای از بین بردن حقایق مطرح کرد و بیان داشت: حقایق الهی با کتمان، بدعت و تحریف در اختیار انسان قرار نمی‌گیرد.
حجت‌الاسلام تویسرکانی به آیه‌ای از کلام‌الله مجید اشاره و تصریح کرد: کتمان کنندگان بینات، تحریف کنندگان حقایق و بدعت گزاران مورد لعن خداوند هستند.
وی با اشاره به این‌که کتاب، رمان، فیلم و موسیقی هرکدام یک هنر است،بر ضرورت پیوند زدن حقیقت با هنر برای حفظ و ماندگاری آن تأکید کرد و بیان داشت: بزرگان ما به خواندن کتاب و ترویج کتاب خوانی اهمیت دادند و طبق گفته ولی‌فقیه آیت‌الله خامنه‌ای در خانه هر کسی شب‌‌ها به فراخور سنش کتابی در دست دارد و اعضای خانواده با کتاب انس دارند.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین‌ با اشاره به این‌که کتاب نقش ایجاد صفت ماندگاری حقایق را دارد و هر کس که در این راه تلاش می‌کند، مقدس است، خاطرنشان ساخت: خداوند متعال به قلم قسم می‌خورد زیرا قلم یک حقیقت تاریخی را ثبت می‌کند و دفاع مقدس حقیقتی است که به‌طور قطع سه آسیب کتمان، بدعت و تحریف متوجه آن است./9598/پ203/ن
ارسال نظرات
captcha