مرحوم عسگر اولادی ذرهای از اصولگرایی تنازل نکرد
مجتبی رحماندوست، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به همکاری با مرحوم عسگر اولادی در هیأت منصفه مطبوعات استان تهران، متانت، بزرگواری و اهل منطق بودن را از جمله ویژگیهای وی دانست و گفت: در طول مدتی که زمانی که مشاور رییس جمهور بودم، برای پیگیری وضعیت معیشتی برخی ایثارگران با مرحوم عسگر اولادی ارتباط داشتم که ایشان با روی باز و چهره گشاده استقبال میکردند.
وی سلامت نفس، جوانگرایی، پرکاری و جوانانه برخورد کردن با مسائل علی رغم سن بالا را از دیگر ویژگیهای مرحوم عسگر اولادی مطرح کرد.
نماینده مجلس شورای اسلامی تلاش مجاهدانه و حق مدارانه مرحوم عسگر اولادی از آذر سال 1391 در جهت رفع انسداد سیاسی در کشور را اقدام منحصر به فردی ارزیابی کرد و در تبیین آن اظهار داشت: شرایط دولت احمدی نژادی بهگونهای بود که به تعبیر بسیار خوب آقای لاریجانی این دولت را به ریش اصولگراها بسته بودند؛ معتقدم یک نوع انسداد سیاسی بهوجود آمد بود که هرکس سخنی از گرایشات دیگر سیاسی میگفت یک جوری متهم میشد.
رحماندوست در ادامه با بیان اینکه هرکس بهگونهای از شدت برخورد با فتنهگران ذرهای کم میگذاشت، به فوریت منتسب به فتنهگری میشد، افزود: درحالیکه جریان فتنه صد درصد باطل، نا بهحق و واقعا محکوم کردنی بود و من فتنه گران را محکوم کردهام، اما نمیشد این را مستمسک قرارداد و هرکسی که دور و بر این حرکت گشته و از کوچههای چندم آن رد شده را قلع و قمع کرد و یک انسداد سیاسی قرص و محکم بهوجود آورد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مرحوم عسگر اولادی در اقدامی منحصر به فرد، موسوی و کروبی را فتنه زده و دچار مصیبت فتنه شده، نام برد، بیان داشت: اینها برداشتهایی بود که از فرمایشات رهبر معظم انقلاب داشت زیرا ایشان فرمودند برنامهریزی این فتنه در خارج از کشور شده بود.
وی ادامه داد: مرحوم عسگر اولادی بدون اینکه ذرهای از اصول اصولگرایی پایین بیاید و ذرهای از اینکه حق را باطل یا باطل را حق کند، تمامی خطوط قرمز ارزشهای انقلاب را حفظ کرد و به کسانی که مدعی اصلاح طلبی و انواع گرایشهای دیگر هستند، گفت شما چرا در آن مقطع، فتنه 88 را محکوم نکردید و به این ترتیب خودش را بهنوعی شکست و وارد گفتوگو و دیالوگ با کسانی مانند مهاجرانی شد که اگر افراد دیگر این اقدام را میکردند، شاید به گونهای محکوم میشدند.
رحماندوست مرحوم عسگر اولادی را چهره شاخص و شناخته شده انقلاب دانست و با اشاره به اینکه وی انسانی نبود که دیگران با این نوع کارها متهمش کنند زیرا میدانستند او منحرف نشده است، افزد: البته متأسفانه آن موقع برخی از طرفداران انسداد سیاسی او را متهم به پیرمردی و خرفتی کردند و حتی کسانی که از نظر گرایش سیاسی با او موافق بودند، مسؤولیت این کارش را از موضع گروه سیاسی خودشان نپذیرفتند و گفتند اینها مواضع شخصی خودش است و او را با عنوان مواضع شخصی واگذار کردند در حالیکه مواضع بهحقی بود.
وی به رحلت مرحوم عسگر اولادی در روز اول ماه محرم اشاره کرد و با بیان این که وی سرافرازانه به پیشگاه خدا رفت، ابراز داشت: شاهد بر این مدعا پیامهای بسیار بزرگوارانهای بود که به مناسبت رحلت ایشان ازسوی رهبر معظم انقلاب و بزرگان نظام صادر شد و او را بهعنوان یک چهره بسیار عزیز تحویل گرفتند./956/ت302/ج