۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۹
کد خبر: ۱۹۱۷۹۰
آیت‌الله حسینی بوشهری:

آیت‌الله گلپایگانی عالم به زمان و بصیر بود

خبرگزاری رسا ـ آیت‌الله حسینی بوشهری با بیان این‌که عالم به زمان بودن را از دیگر ویژگی‌های حضرت آیت‌الله گلپایگانی دانست و گفت: بیش از سی مرکز علمی، فقهی، درمانی و خدماتی به وسیله این مرجع دور اندیش تأسیس شده است.
رونمايي از سنگ مزار آيت الله گلپايگاني در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) رونمايي از سنگ مزار آيت الله گلپايگاني در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) رونمايي از سنگ مزار آيت الله گلپايگاني در حرم حضرت فاطمه معصومه(س)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور شب گذشته در مراسم رونمایی از سنگ مزار حضرت آیت‌الله سید محمد رضا موسوی گلپایگانی که در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به بیستمین سالگرد ارتحال این عالم بزرگوار، گفت: حضرت آیت‌الله گلپایگانی عالم عامل، فقیه وارسته، نمونه بارز وقار و از مراجع تأثیرگذار بودند.

وی ادامه داد: حضور علما، مراجع، روحانیان، بزرگان حوزه و اقشار مختلف مردم در مراسم بزرگداشت حضرت آیت‌الله گلپایگانی نشان از محبوبیت ایشان در نزد مردم دارد، همچنین حضور گسترده مردم در این مراسم نشان از علاقه آن‌ها به مرجعیت است.

امام جمعه قم با اشاره به آیات قرآن کریم، جهاد در راه خدا، اخلاص در عمل و نیت خالصانه را از رموز موفقیت افراد دانست و اظهار داشت: جهاد به سه نوع جهاد با نفس، طاغوت و جهاد در راه کسب معارف الهی تقسیم می‌شود.

وی افزود: اگر فردی یک گام به سوی خداوند متعال حرکت کند هدایت الهی برای او استمرار پیدا می‌کند، حضرت آیت‌الله گلپایگانی نمونه بارز جهاد نفس، طاغوت و جهادگر کسب معارف الهی بودند که از 75 سال تدریس شصت سال بر کرسی تدریس درس خارج نشستند.

طلاب باید از شخصیت آیت‌الله گلپایگانی الگو بگیرند

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به این‌که حضرت آیت‌الله گلپایگانی در مباحث معنوی، علمی،‌ فقهی، مبارزه با طاغوت و خدمات اجتماعی نمونه بارز زمان خود بودند، خاطرنشان کرد: این عالم بزرگوار دغدغه دین داشت.

وی یادآور شد: حتی در احوالات حضرت آیت‌الله گلپایگانی نقل شده است که هفتاد سال هر شب قبل از نماز صبح به حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(ع) آمده و نماز شب، صبح خود را در این مکان مقدس می‌خواندند که این نشان از همت عالی و بالای ایشان است.

آیت‌الله حسینی بوشهری با تأکید بر این‌که شخصیت آیت‌الله گلپایگانی برای رشد معنوی و علمی طلاب الگو است، بیان داشت: این مرجع والا مقام از نظر معنویت دارای هیبت ویژه‌ای بودند که وقتی فرد در کنار ایشان می‌نشست احساس آرامش می‌کرد.

وی بیان کرد: حضرت آیت‌الله گلپایگانی از شاگردان برجسته حضرت آیت‌الله عبدالکریم حائری، مؤسسه حوزه علمیه قم بود که در سن بیست و چهار سالگی به مقام مرجعیت رسیدند و کتاب حواشی عروه ایشان نشانگر بعد علمی‌‌شان بود.

ماجرایی ناراحتی شاه از دست آیت‌الله گلپایگانی چه بود؟

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری عالم به زمان بودن را از دیگر ویژگی‌های حضرت آیت‌الله گلپایگانی دانست و گفت: بیش از سی مرکز علمی، فقهی، درمانی و خدماتی به وسیله این مرجع دور اندیش تأسیس شده است.

وی افزود: ایشان در بیشتر کشورهای اسلامی نماینده داشت تا به مشکلات مسلمانان رسیدگی شود و این نشان از آگاه بودن ایشان به نیازهای زمان بود.

آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به مبارزات سیاسی آیت‌الله گلپایگانی با رژیم پهلوی، بیان داشت: یکی از مأموران رژیم پهلوی می‌گفت، روزی نزد شاه رفتم و دیدم بسیار ناراحت است، دلیل ناراحتی او را پرسیدم شاه گفت «سید محمد رضا گلپایگانی به قدری هوشمندانه عمل می‌کند که نمی‌توانم او را از ایران اخراج کرد و همانند استخوانی در گلوی من است»، ایشان حتی برای جشن‌های 2500 ساله شاه پیام تبریک نفرستادند.

وی در پایان بیان کرد: مردم به ویژه نسل جوان باید شخصیت‌ و بزرگان حوزه در گذشته و اکنون را شناخته و در احترام گذاشتن به این بزرگواران کوتاهی نکنند./993/پ202/ج

 

ارسال نظرات