۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۶
کد خبر: ۱۹۲۱۱۷
رییس دانشگاه پیام نور قم:

عصر حاضر عصر امتحان روحانیت و حوزه‌های علمیه است

خبرگزاری رسا ـ رییس دانشگاه پیام نور قم با بیان این‌که عصر حاضر عصر امتحان روحانیت و حوزه‌های علمیه است، گفت: اکنون جنگ، جنگ نابرابر است، اگر ما یک کار فرهنگی می‌کنیم غربی‌ها ده‌ها ‌هزار کار فرهنگی در پنهان می‌کنند.
 رضا علي کرمي رييس دانشگاه پيام نور قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام رضا علی کرمی، رییس دانشگاه پیام نور قم، ظهر امروز در همایش ائمه جماعات مدارس استان قم که در سالن اجتماعات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌ انجمن‌های خارج از کشور، گفت: یکی از انجمن‌های فعال در خارج از کشور انجمن پرک وابسته به آمریکا است.

وی ادامه داد: انجمن پرک در کشورهای عربستان، فرانسه، انگلستان و اسرائیل به بررسی نقش روحانیت در جهان می‌پردازد، این گونه انجمن‌ها سعی دارند با انجام طرح‌های مختلف از گسترش نقش روحانیت در جامعه جلوگیری کنند.

رییس دانشگاه پیام نور قم با تأکید بر این‌که یکی از فعالیت‌های دشمن جدایی روحانیت از کارهای اصلی و محتوایی است، بیان داشت: عربستان سعی دارد خروجی دانشگاه‌ها ما سیاسی نباشد بلکه از نظر فکری وهابی شده باشند.

وی افزود: عصر ما عصر جنگ نرم‌افزارها است، مقام معظم رهبری نیز سال‌های گذشته نسبت به تهاجم و شبیخون فرهنگی هشدار دادند، اکنون افزون‌بر فرانسه، انگلستان؛ عربستان، مالزی و حتی کویت نیز برای کشور برنامه‌ریزی می‌کنند.

حجت‌الاسلام کرمی با اشاره به این‌که عصر حاضر، عصر امتحان روحانیت و حوزه‌های علمیه است، اظهار داشت: ما نیازمند راهکار برای مقابله با تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمنان هستیم، چرا که اکنون جنگ و تهاجم فرهنگی است نه جنگ نظامی.

وی تصریح کرد: حوزه‌های علمیه باید در مدارس اقدامات جدی انجام دهند، برای مثال باید کاری کنند که روح نماز در نهاد دانش آموزان دمیده شود، اگر در مدارس کار فرهنگی صورت نگیرد مسلماً دانش آموزان در محله‌های خود نیز به مسجد نمی‌روند.

رییس دانشگاه پیام نور قم با بیان این‌که غرب با تمام توان درصدد نابود کردن اسلام است، بیان کرد: اکنون جنگ میان ما و غرب یک جنگ نابرابر است، اگر ما یک کار فرهنگی می‌کنیم غربی‌ها ده‌ها ‌هزار کار فرهنگی در پنهان می‌کنند.

وی افزود: طلاب باید در مدارس از بیان مباحث تکراری که ممکن است دانش آموزان در کتاب‌های خود خوانده باشند خودداری کنند، از این‌رو ضرورت دارد تا مبلغان نسبت به کتاب‌های دینی، اجتماعی و فارسی دانش آموزان شناخت کافی داشته باشند.

حجت‌الاسلام کرمی با اشاره به این‌که باید از عواطف دانش آموزان برای بیان مباحث دینی و اسلامی استفاده کرد، گفت: بیان مباحث دینی و اسلامی با استدلال عقلی برای دانش آموزان ممنوع است، استدلال عقلی باید برای دبیرستانی‌ها باشد.

وی ادامه داد: البته نخست باید دانش آموزان را جذب کرده و سپس مباحث دینی را به آن‌ها منتقل کرد و این کار را می‌توان با روش‌های مختلف و بر اساس سن و جنسیت افراد بیان کرد.

رییس دانشگاه پیام نور قم با بیان این‌که باید در دانش آموزان نیاز،‌ انگیزه و خواسته ایجاد کرد، بیان داشت: مطالب نباید بسته بندی شود بلکه باید دسته بندی شود، کودکان به بحث شادی توجه بسیاری دارند که باید در این زمینه نیز کار شود، متأسفانه برخی روانشناسان شادی را به گونه‌ غربی بیان می‌کنند.

وی تصریح کرد: کار فرهنگی هزینه بردار است، باید برای آن هزینه کرد، البته یکی از دلایل نبود موفقیت در کارهای فرهنگی این است که برخی از مسؤولان نسبت به مسائل دینی و فرهنگی شناخت کافی ندارند./993/پ202/ن

ارسال نظرات