انسان های پرهیزگار میانه روی را سرلوحه زندگی خود قرار دهند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، زهرا افشار، مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه(س)، ظهر امروز 21 اسفند در مراسم تجلیل از همسر شهید کامیاب که در این مدرسه برگزار شد، گفت: افراد باید مداومت بر اعمال و رفتار خود داشته باشند تا ظاهر دنیا آنها را نفریبد چرا که هر کس اگر به وصف بهشت یقین داسته باشد از مرگ هراسی ندارد.
وی با اشاره به آیه «وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِّنَ الْخَوفِ وَالْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِینَ؛البته شما را به اندکی ترس و گرسنگی و بینوایی و بیماری و نقصان در محصول میآزماییم و شکیبایان را بشارت ده»، ابراز داشت: با وجود این که همه انسان ها به گونه ای مورد امتحان الهی قرار می گیرند، اما کسانی که در برابر مصیبت صبر پیشه کنند خداوند به آنها پاداش جزیل عطا می کند.
این مبلغ دینی گفت: همسران شهید برای نظام جمهوری اسلامی ایران افتخار هستند و همسر شهید کامیاب نیز عمرش را در راه اسلام و احیای ارزش های اسلامی گذاشت و با تکیه بر ایمان و صبر فرزندانی متعهد و انقلابی تربیت کرد.
انسان های پرهیزگار میانه روی را سرلوحه زندگی خود قرار می دهند
مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) گفت: عاقل به دنیا نگاه می کند، می بیند که دنیا با زحمت بدست می آید و از سویی به زندگی پس ازمرگ و آخرت خود نیز می اندیشد و در می یابد که برای آن نیز باید زحمت بکشد و او می داند که زندگی دنیا زود گذر است، لذا برای آخرت و زندگی جاویدان خود سرمایه گذاری می کند.
این مبلغ دینی گفت: حضرت علی(ع) در خطبه متقین، «ملبسهم الاقتصاد» را یکی از ویژگی های متقین عنوان می کنند، یعنی انسان های پرهیزگار میانه روی را سرلوحه زندگی خود قرار می دهند چرا که وسایل و امکانات زندگی باید در اختیار ما قرار بگیرند، نه این که ما در اختیار آنها باشیم.
مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) به روایت های مورد مذمت دنیا اشاره کرد و گفت: زندانی کسی است که دنیایش او را از حساب آخرت باز دارد چرا که حلال دنیا حساب دارد، پس به آنچه خداوند متعال به شما عنایت کرده است، خرسند باشید.
وی با بیان این که گناه انسان را قسی القلب می کند، افزود: بی تفاوت بودن نسبت به اعمال، موجب سقوط انسانها می شود و افراد باید مداومت داشته باشند تا ظاهر دنیا آنها را نفریبد چرا که انسان اگر به وصف بهشت یقین داشته باشد ازمرگ هراس ندارد و مومن با مرگ خود گویی از قفس رها شده است.
افشار به عاقبت اهل دنیا اشاره کرد و گفت: حجاج بن یوسف ثقفی، فرمانروای عبد الملک مروان، حاکم جنایت پیشه تاریخ اسلام، تشنه خون شیعیان و محبان اهل بیت (ع) بود.
وی افزود: جمعی از شیعیان و محبان علی علیهالسلام، از آن جمله قنبر غلام آن حضرت و کمیل بن زیاد نخعی را به بدترین گونهای کشت و تعداد کشته شدگان به دست او به جز جنگ ها را120 هزار نقل کرده اند، اما عاقبت زندگی اش فنا و نابوی و نیستی شد. /934