تعطیلات زیاد سد راه تولید و اقتصاد کشور است


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درکاشان، آیت الله عبدالنبی نمازی امام جمعه کاشان، پیش از ظهر امروز در جمع مسؤولان و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان کاشان با تبریک سال نو به پیام مقام معظم رهبری در لحظات نخستین سال جدید و نامگذاری امسال به عنوان «سال اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» اشاره کرد و اظهار داشت: همه طیفها و بخشها به ویژه اقشار فرهنگی و اقتصادی باید فرمایشات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی عزم ملی در تحقق فرهنگ و اقتصاد را مهم دانست و یادآور شد: تلاش همگانی همراه با عزم ملی و مدیریت جهادی تنها راه باقی مانده برای تحقق فرهنگ و اقتصاد مقاومتی است.
امام جمعه کاشان افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور مردم نقش اصلی و اساسی را بر عهده دارند و مسؤولان نیز با مدیریت جهادی و آماده باش تمامی ادارات در کشور مانند آنچه در 8 سال دفاع مقدس بروز و ظهور داشت باید مردم را در این راه کمک کنند.
آیت الله نمازی با حساس خواندن شرایط کنونی کشور در بخش اقتصادی افزود: در سنگر اقتصادی کشور همه گروه ها به ویژه قشر فرهنگی، علمی، روسا و اساتید دانشگاه ها که در ارتباط مستقیم با اقشارجامعه هستند باید تلاش مضاعف تری داشته باشند.
امام جمعه کاشان همچنین ضرور و زیان ناشی از تعطیلات زیاد در تقویم کشور را بر اقتصاد مملکت انکار ناپذیردانست و افزود: در بیشتر کشورهای دنیا حتی بعد از فوت رهبران آنها تنها یک دقیقه سکوت اعلام می شود و بعد ازآن بلافاصله فعالیت ها از سرگرفته می شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یاد آورشد: تعطیلات زیاد برای تولید و اقتصاد کشور ضر ر و زیان های هنگفتی را به همراه دارد.
آیت الله نمازی در ادامه با بیان این که مدیریت نظام هستی در اختیار خدا است یاد آورشد: بهترین الگو برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی ، نظام هستی است که بدون لحظه ای توقف و تعطیلی دائما در حال تولید است.
آیت الله نمازی افزود : در میان موجودات هستی بر خلاف انسان ها که گاهی فعال و گاهی غیر فعال هستند بقیه خلق از جمله خورشید بدون وقفه و تعطیلی در تلاش هستند.
امام جمعه کاشان همچنین مدیریت جهان توسط اسلام را انکار ناپذیردانست و اظهارداشت: در عمل نیز باید ثابت کنیم اسلام می تواند جهان را به خوبی اداره کند.
آیت الله نمازی در ادامه از شهرستان کاشان به عنوان مهد تمدن ، فرهنگ ، اخلاق و فقه و فقاهت نام برد و اظهار امیدواری کرد صاحبان اندیشه و فرهنگ و قلم در شهرستان کاشان در تحقق عناوین رهبرمعظم انقلاب پیشگام و پیشتاز باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که سخنان مقام معظم رهبری در مشهد مقدس اشک شوق در آحاد ملت ایران جاری ساخت افزود: در کجای دنیا چنین رهبری را سراغ دارید که مقتدرانه در برابر تمامی ابرقدرت های جهان ایستاده باشد و در خصوص منافع ملی در برابر هیچ قدرتی تاکنون کوتاه نیامده باشد.
آیت الله نمازی، وجود مقام معظم رهبری را پشتوانه انقلاب اسلامی ایران دانست و افزود: باید قدردان چنین رهبر مقتدری که جهان در برابر او سر تعظیم فرود آورده است بود.
امام جمعه کاشان مدیریت اقتصادی کشور بر پایه شعار را امکان پذیر ندانست و برای مدیریت اقتصادی کشور بر حمایت از صاحبان صنایع در عمل تاکید کرد و اذعان داشت: برای حمایت از اقتصاد کشور باید از صاحبان صنایع در راستای تسهیل امور واردات ، صادرات و ... حمایت و تلاش کرد تا نیازی به مراجعه به وزارت خانه ها و مسؤولین ذیربط اقتصادی نداشته باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری از مسئولان به ویژه مسؤولان فرهنگی کشور به عنوان اُمنای مردم نام برد و بیان داشت: شما وظیفه تربیت بچه های جامعه را بر عهده دارید، باید مواظب وظیفه خطیری که به عنوان امانت در اختیار دارید باشید./939/پ202/ع