۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۳
کد خبر: ۲۰۳۶۷۸

وزیر اوقاف فلسطین خواستار حمایت از قدس شد

خبرگزاری رسا ـ وزیر اوقاف فلسطین خواستار حمایت رسانه‌ای، سیاسی و اقتصادی همه ادیان آسمانی از قدس شد.
همايش بين‌المللي راه قدس

 

به گزارش خبرگزاری رسا، محمود الهباش وزیر اوقاف و امور دینی فلسطین در سخنانی در کنفرانس «راه قدس» که در اردن برگزار شد، خواستار حمایت همه ادیان آسمانی از قدس شد.

 

وی با بیان اینکه پایداری شهر قدس نیازمند توجه رسانه‌ها است، گفت: رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با داشتن بودجه‌های زیاد تمدن و فرهنگ قدس را به یهودیت تغییر دهد.

 

وزیر اوقاف فلسطین افزود: قدس پایتخت دولت فلسطین است و صلحی بدون آن ممکن نیست.

 

الهباش تصریح کرد: برای بازگشت قدس لازم است تا همه کشورهای عربی و اسلامی حمایت‌های رسانه‌ای، سیاسی و اقتصادی خود از قدس را مورد توجه قرار دهند.

 

وی تاکید کرد: در شهر قدس همه ادیان آسمانی وجود داشته است که سازمان‌های اوقاف آن‌ها می‌توانند حمایت‌های مالی و سیاسی خود را از قدس که هر روز از سوی رژیم صهیونیستی مورد تعرض و نابودی قرار می‌گیرد، اعلام دارند./980/ب102/د

ارسال نظرات
captcha