۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۳
کد خبر: ۲۰۷۱۶۸
حجت‌الاسلام والمسلمین آشتیانی:

همه باید برای تبیین جریان فرهنگی تلاش کنند

خبرگزاری رسا ـ‌ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: همه باید برای تبیین جریان فرهنگی تلاش کنند و با برطرف کردن هجمه‌ها و توطئه‌های دشمن در این مسیر، ارزش‌های دینی را احیا کنند.
حجت الاسلام محمد رضا آشتياني نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا آشتیانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در همایش بزرگ حوزویان «ما نگرانیم» که عصر امروز در مدرسه فیضیه قم برگزار شد،‌ با اشاره به سالروز فتح خرمشهر،‌ گفت:‌ باید یاد و خاطره دلاور مردی‌های رزمندگان اسلام همیشه در این مرز و بوم زنده نگاه داشته شود.

وی خاطرنشان کرد: فتح خرمشهر آن قدر برای ما بزرگ و با عظمت بود که امام خمینی(ره) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تجهیزات بالای دشمن در جنگ تحمیلی، ابراز کرد:‌ بر اساس آیات قرآن پیروزی و نصرت خدا از آن بندگانی است که از دستورات الهی پیروی می‌کنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در جریان جنگ تحمیلی و فتح خرمشهر نیز نصرت الهی شامل حال رزمندگان اسلام شد و به واسطه شجاعت و استقامت، پیروزی از آن اسلام شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آشتیانی در ادامه از همه کسانی که در این همایش با شکوه شرکت کردند تقدیر کرد و افزود: از طلاب، اساتید، فضلای حوزه، شورای هماهنگی اصولگرایان قم، سپاه علی‌بن ابیطالب(ع)، نیروهای انتظامی، هیئات مذهبی و همه کسانی که در برپایی این مراسم نقش داشتند تشکر می‌کنیم.

وی با تأکید بر این‌که دنیا بداند که ملت ما تابع ولی فقیه، مراجع تقلید و روحانیت است، اظهار کرد: دشمنان بدانند که همه ما با تمام توان و قدرت در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی ایستاده‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین آشتیانی با اشاره به دغدغه‌ها و دل نگرانی‌های رهبر معظم انقلاب در مسأله فرهنگ، ابراز کرد: امیدواریم ما نیز در دل نگرانی‌های رهبری سهیم باشیم.

وی با بر ضرورت توجه به شعار سال تأکید کرد و گفت: همه باید برای تبیین جریان فرهنگی تلاش کنند و با برطرف کردن هجمه‌ها و توطئه‌های دشمن در این مسیر ارزش‌های دینی را احیا کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که همه باید نسبت به مسائل فرهنگی حساس باشند، ‌افزود: همان گونه که رهبری و مراجع تقلید ما نگران هستند همه باید برای حفظ مرزهای فرهنگی مهیا شده و نسبت به این مسأله مهم دغدغه داشته باشیم./927/پ202/ج

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات