۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۲
کد خبر: ۲۱۱۹۲۵
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی:

کم‌کاری در ادارات مصادق بارز کسب لقمه حرام است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه قم با تأکید بر این‌که کم‌کاری در مراکز نمونه‌ای از کسب لقمه حرام است، گفت: برخی نیز در قبال دریافت حق حسابی پرونده افراد را جابه‌جا، زیر و رو می‌کنند که این نیز لقمه حرام به شمار می‌آید.
حجت الاسلام و المسلمين سعيدي امام جمعه قم و توليت آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه (س)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی، امام جمعه قم همزمان با هفتمین روز از ماه مبارک رمضان در شبستان امام خمینی(ره) حرم کریمه اهل بیت(ع) به شرح حدیث هدایا پرداخت و نماز شب را چهارمین هدیه قبر دانست.

وی گفت: نبی‌اکرم(ص) می‌فرمایند «پاسی از شب را برخیزید، قرآن و نماز بخوانید که این نافله اضافه برای شما است و امید است خدا مقامی در شأن آن به شما عطا کند»، نماز شب برای انسان مؤمن مقام می‌آورد، ولی برای پیامبر(ص) افزون‌بر مقام‌های دیگر مقام شفاعت کبری را نیز دربر دارد.

تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت(ع) با بیان این‌که نماز شب به صورت نوری در قبر فرد نازل می‌شود، خاطرنشان کرد: رسول‌‌الله(ص) می‌فرمایند «بهترین نمازها پس از نمازهای واجب نماز شب است».

وی افزود: در روایت آمده «خدا به حضرت موسی وحی فرستاد که موسی در دل شب برخیز و نماز بخوان که من قبر تو را باغی از باغ‌های بهشت قرار می‌دهم».

امام جمعه قم با بیان این‌که نماز شب بر نبی‌اکرم(ص) واجب بوده است، اظهار داشت: خدا به سبب ترحم نماز شب را برای امت رسول‌الله(ص) مستحب کرده است، خداوند متعال برای اقامه کننده نماز شب مغفرت و بخشش وعده داده است.

وی تصریح کرد: در روایتی نماز شب وسیله رضایت خدا، حب ملائکه، سنت انبیا، نور معرفت، اصل ایمان، راحتی بدن، عاملی برای تنفر شیطان، سلاح مقابله با دشمن، اجابت کننده اعمال و دعاها، برکت روزی، چراغ و فرشی در قبر، جواب نکیر و منکر و مونس در قبر تا قیامت بیان شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی با انتقاد از بی‌توجهی برخی به نماز شب، اظهار داشت: در روایتی از امیرمؤمنان(ع) وارده شده است «بدترین و مغبوض‌ترین انسان‌ها نزد خدا کسانی هستند که شب‌ها همانند مردار خوابیده و روزها اهل باطل هستند».

وی یادآور شد: امام باقر(ع) می‌فرمایند «شخصی خدمت امیرمؤمنان آمده و گفت علی جان من از نماز شب خواندن محروم شدم» علی(ع) می‌فرمایند «گناهان تو را زمین‌گیر کرده است».

امام جمعه قم خوردن لقمه شبهه‌ناک را از عوامل محرومیت فرد از نماز شب دانست و اظهار داشت: لقمه شبهه‌ناک در زندگی فرد اثر می‌گذارد، حتی اگر خوردن آن از روی عمد نباشد.

وی تأکید کرد: البته میان لقمه حرام و شبهه‌ناک تفاوت وجود دارد، یکی از نمونه‌های لقمه حرام کم کاری در مراکز است، برای مثال کارمندی باید هشت ساعت در اداره‌ کار کند، ولی شش ساعت کار کرده و حقوق هشت ساعت را دریافت می‌کند.

تولیت آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(ع) گفت: برخی نیز در قبال دریافت حق حسابی پرونده افراد را جابه‌جا، زیر و رو می‌کنند که این نیز لقمه حرام به شمار می‌آید.

وی افزود: همچنین باید تا جایی که امکان داشته و مشقت مشکل ندارد از خوردن لقمه افراد بی‌مبالات دوری کرد./993/پ202/ج  

ارسال نظرات