جای خالی حوزه علمیه تبریز در نمایشگاه قرآنی شهر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، نمایشگاه بین المللی قرآن تبریز در حالی از 18 تیر ماه میزبان عموم علاقهمندان به علوم و معارف قرآنی است که امسال حوزه علمیه آذربایجان شرقی هیچ نقش و حضور تأثیرگذاری در این رویداد بزرگ قرآنی استان ندارد.
این در حالیست که ستاد تفسیر قرآن کریم استان آذربایجان شرقی که زیر نظر حوزه علمیه تبریز و با حضور حدود 50 روحانی تفسیرگو فعالیت دارد، نیز هیچ غرفهای در این نمایشگاه ندارد و یا عبارت بهتر مردم تبریز و استان هیچ اطلاعی از فعالیت چنین ستادی در آذربایجان ندارد.
بسیاری از مدارس علمیه خواهران و برادران استان که دارای فعالیت ها و پژوهش های ارزشمند قرآنی در طول سال هستند، هیچ حضوری در این نمایشگاه نداشته اند، این در حالیست که فعالیت های قرآنی کانونی مسجدی از یک بخش که از توابع یک شهرستان در آذربایجان شرقی است، در این نمایشگاه دارای غرفه ای مجزا است.
حال سؤال اینجاست که چرا مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران و برادران استان و البته حوزه علمیه تبریز در این نمایشگاه فرصتی برای حضور نیافته اند؟ آیا این فرصت از سوی متولیان برگزاری نمایشگاه در اختیار این مراکز قرار نگرفته و یا حوزه های علمیه استان رغبتی برای این فرصت تبلیغی نداشته اند؟
شاید تنها نقش حوزه علمیه تبریز در این نمایشگاه را بتوان در اعزام مبلغ پاسخگو به شبهات دینی در غرفه پاسخگویی به شبهات دینی دانست، البته نقشی که می توانست با برپایی غرفهای بزرگ و در خور شأن نام نمایشگاه، فعالیت های قرآنی مدارس علمیه استان را معرفی کند.
جالب است بدانید که مؤسسات قرآنی مختلفی از حوزه های علمیه قم، اصفهان، مشهد و ... در این نمایشگاه شهر تبریز حضور دارند، اما حضور حوزویان تبریز در نمایشگاه شهر تبریز در حداقلترین شرایط ممکن است.
بنابر این گزارش، مرکز تحقیقات کامپیوتری حوزه علمیه اصفهان، مرکز تحقیقات کامپیوتر علوم اسلامی نور، بانک اطلاعات دفتر تبلیغات قم، موسسه اسراء، مؤسسه امام خمینی(ره)، مؤسسه دارالحدیث، مؤسسه تحقیقات ولی عصر(عج) قم، مؤسسه مبلغ قم، و ... از جمله مؤسسات حوزوی دیگر شهرهاست که در این نمایشگاه حضور دارند.
خبرگزاری رسا، آماده انعکاس پاسخهای احتمالی از سوی متولیان برگزاری نمایشگاه قرآن کریم تبریز و مسؤولان حوزه های علمیه خواهران و برادران استان در این خصوص است./935/پ202/ب