همایش ۱۰ هزار نفری فعالان قرآنی آذربایجانشرقی برگزار می شود
حجتالاسلام حمید حسنجهان، مسؤول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، از برگزاری آزمون مرحله دوم طرح «حفظ قرآن» مناطق شمالغرب کشور در تبریز خبر داد و اظهار داشت: در این آزمون 300 نفر از خواهران و برادران در رشتههای حفظ کل، 20، 10 و 5 جزء شرکت میکنند.
وی با بیان اینکه آزمونهای مرحله دوم از 30 مرداد آغاز و تا 8 شهریور ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: گواهی این آزمون تنها مدرک رسمی برای حفاظ است که توسط معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد و رییس سازمان دارالقرآن تبلیغات اسلامی امضا شده و نیز از ارزش استخدامی هم برخوردار است.
حجت الاسلام حسنجهان با بیان اینکه مدارک اعطاء شده به سطوح سه، دو و یک تقسیمبندی خواهند شد، افزود: آزمون مرحله نخست به صورت کتبی در اردیبهشت سال جاری در تبریز برگزار شده بود که هدف از برگزاری آزمون کمک به سازماندهی امور حافظان و دخیل شدن این امور در مجرای استخدام است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از همایش 10 هزار نفری قاریان، حافظان و فعالان قرآنی استان همزمان با دهه کرامت در تبریز خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این همایش ایجاد شور قرآنی و انگیزه بیشتر در بین جوانان استان، معرفی و تجلیل از زحمات افراد صاحبسبک در حوزههای مختلف قرآنی و همچنین تجلیل از فعالان قرآنی مناطق دورافتاده و محروم استان است.
حجت الاسلام حسنجهان با بیان اینکه دارالقرآنالکریم آذربایجان شرقی دارای 24 هزار نفر قرآنآموز است، گفت: امسال کیفیت و کمیت کلاسهای قرآنی افزایش یافته و در بحث صحیحخوانی، کیفیت طرح مذکور قابل قبول است و تلاش میکنیم تا اولویت هزینهکرد فعالیتهای قرآنی را از مرکز استان و شهرهای بزرگ به روستاها و بخشهای کوچک هدایت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: از 24 هزار قرآنآموز، 15 هزار در حوزه صحیحخوانی درحال آموزش هستند و درطرح 1448 برخلاف دورههای قبل استقبال خوبی صورت گرفته است؛ به طوریکه سهمیه دو هزار و 900 نفری استان به سه هزار و 500نفر افزایش یافته است.
مسؤول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از آموزش طرح صحیح خوانی برای 30 هزار نفر در سال 93 خبر داد و اظهار داشت: طرح صحیح خوانی قرآن کریم با هدف نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی همزمان با سراسر کشور در سطح استان و با همکاری ادارات تبلیغات اسلامی، مؤسسات و خانه های قرآنی در شهرها و روستاها و حتی مناطق عشایری اجرا میشود.
حجت الاسلام حسنجهان با بیان اینکه استقبال عمومی از همه ردههای سنی نسبت به این طرح قابل توجه است، ادامه داد: در این طرح قرآن آموزان در 40 جلسه دو ساعته تحت آموزش صحیح خوانی قرار گرفته و پس از موفقیت در آزمون پایانی گواهینامه پایان دوره به ارزش آموزشی 80 ساعت دریافت میکنند.
وی شناسایی فعالان قرآنی و صدور 353 مجوز برای موسسات و خانه های قرآنی در سطح استان را از دیگر برنامه های دارالقرآن استان برشمرد و گفت: 298 خانه قرآن در روستاهای استان تأسیس شده که صدور مجوز خانههای قرآن مردمی روستایی از جمله وظایف دارالقرآن تبلیغات اسلامی استانها است./935/ت302/ب