میثاق طلبگی پایبندی به عهد با خدا و امام زمان است
حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی، امام جمعه دزفول، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به این که طلبه واقعی زندگی خویش را وقف خدمت به دین و کتب اهل بیت(ع) میکند، اظهارداشت: طلبگی یک شغل نیست و راه زندگی طلبه از مردم عادی جدا است.
وی در ادامه به تعریف کلی از میثاق طلبگی پرداخت و افزود: میثاق طلبگی یعنی این که طلبه همه هستی و زندگی خویش را را وقف خدمت به دین کرده و به عهد و پیمانی که با خدا و امام زمان(عج) بسته پایبند باشد.
امام جمعه دزفول میثاق طلبگی را سربازی امام زمان(عج) دانست و بیان داشت: طلبه واقعی باید به مسیری که در آن قدم میگذارد آگاه بوده و به این نکته توجه داشته باشد که با طلبه شدن در حقیقت سربازی امام زمان(عج) را پذیرفته است.
حوزههای علمیه پاسدار مکتب اهل بیت(ع) هستند
حجت الاسلام قاضی دزفولی با بیان این که وظیفه روحانیت و حوزههای علمیه سنگینتر شده است، خاطرنشان کرد: حوزههای علمیه پاسدار مکتب اهل بیت(ع) هستند.
استاد حوزه و دانشگاه به ترس دشمنان اسلام و مکتب اهل بیت(ع) از نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: دشمنان تلاش خود را انجام خواهند داد تا نظام جمهوری اسلامی ایران به الگویی برای دیگر مسلمانان و ملتها در جهان تبدیل نشود.
وی در ادامه با بیان این که نظام اسلامی ایران پرچمدار مکتب اهل بیت(ع) در جهان است، ابرازداشت: ایران امالقری مکتب اهل بیت(ع) است و همه نگاههای شیفتگان مکتب تشیع و مظلومان جهان به نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه میباشد.
طلبه قرآن را الگوی خود قرار دهد
امام جمعه دزفول با بیان این که نمیتوان قرآن را از طلبه جدا کرد، افزود: معرفت به قرآن سبب میشود تا آفتهایی که طلبه را از تحصیل منحرف خواهد کرد ایمن سازد.
حجت الاسلام قاضی دزفولی تحصیل طلبه در حوزه علمیه را همراه با اخلاق قرآنی دانست و بیان داشت: طلبه باید با قرآن مأنوس شده و آن را به عنوان محور و اساس علوم دینی قرار دهد.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان با اشاره به این که طلبه همواره باید قرآن و مطالب قرآنی را به عنوان الگو در کنار سیره معصومین(ع) قرار دهد، ابرازداشت: طلبه در همه دوران تحصیل و تهذیب نفس و کسب اخلاق باید قرآن را به عنوان اساس کار خود قرار دهد./9453/ت302/ب2