فرزند صالح میراث مؤمن است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه در کاشان ظهر امروز در جمع مردم کاشان گفت: فلسفه نکاح و ازدواج استمرار و تداوم نسل انسان است از این رو اگر بین زن و مرد جاذبه جنسی وجود نمی داشت هیج فردی آمادگی برای ازدواج و زندگی مشترک نداشت.
وی افزود: حکمت الهی بر این قرار گرفته است که در وجود زن و مرد یک تمایل جنسی قرار دهد تا تمایل مرد به زن و تمایل زن به مرد وجود داشته باشد تا این مسأله عاملی برای زندگی مشترک زن و مرد باشد.
آیت الله نمازی یاد آورشد: اما هدف اسلام از ازدواج و نکاح بین زن و مرد و زندگی مشترک زوجین تکثیر نسل است که درباره پیامبر اکرم(ص) می فرماید ازدواج کنید و تولید نسل کنید تا افزایش جمعیت داشته باشید.
وی لازمه افزایش جمعیت جامعه اسلامی همراه با قید و بند و دو شرط اساسی دانست و تأکید کرد: افزایش جمعیت به لحاظ جسمی سالم و به لحاظ روحی و معنوی و اخلاقی نیز سالم و دارای کمالات انسانی باشد.
نماینده ولی فقیه در کاشان لزوم توجه والدین بر ادامه افزایش نسل را ضروری خواند و یاد آورشد: اگر انسانی از دنیا برود و دارای خلف صالح و جانشینی برای خود نداشته باشد پرونده اش بسته می شود و مانند انسانی است که اصلا به دنیا نیامده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از فرزند خلف و صالح به عنوان یکی از میراث های مومن نام برد و گفت: والدین باید توجه داشته باشند افزون بر تکثیر نسل، مراقب سلامت جسمی و روحی فرزندان خود باشند تا فرزندانی صالح و سالم به لحاظ جسمی و اخلاقی داشته باشند و همه صفات کمالیه را داشته باشند.
شیر مادر در سلامت فرزندان و جامعه تأثیرگذار است
به گفته وی یکی از مسائلی که در سلامت فرزندان و جامعه تأثیرگذار است و قرآن نیز به آن توصیه کرده و مادران باید به آن توجه داشته باشند این است که مادران سعی کنند شیر خود را به فرزندان و نوزدان خود بدهند.
آیت الله نمازی یاد آورشد: در قرآن نیز به تغذیه نوزاد از شیر مادر اشاره شده است که مادران باید دو سال کامل به بچه های خود شیر بدهند ضمن این که در روایات است که پیامیر اکرم(ص) فرموده است برای نوزاد و شیرخوار هیچ چیزی بهتر از شیر مادر نیست چون شیر مادر در بردارنده تمام موادی است که بدن نوزاد به آن نیاز دارد.
به گفته وی، برای شیر خوار هیچ شیری بهتر از شیر مادر نیست چرا که شیر مادر تمام نیازهای جنسی و روحی فرزند را تأمین می کند از این رو مراقبت های دوران شیرخواری فرزندان وظیفه مهمی است که بر عهده مادر است و پدر نیز باید پشتیبانی کند.
وی یاد آورشد: در روایات است که مادران باید مراقب باشند تا زنان بد اخلاق و دارای فساد اخلاقی و حتی زنانی که مشکل فیزیکی و یا کمبود فکری دارند اجازه ندهند به اطفال آنان شیر بدهند چرا که به لحاظ علمی نیز ثابت شده که بخشی از صفات به وراثت از ناحیه تغذیه و شیر به طفل منتقل می شود.
آیت نمازی با اشاره به چند روایت از ائمه اطهار(ع) در مورد شیردادن به اطفال گفت: حضرت علی(ع) فرمود نگذارید زنان بدکاره و دارای کمبود فکری و عقلانی به بچه شما شیر بدهد چرا که شرایطی که در شیردهنده است به طفلی که شیر خوار است سرایت می کند.
وی افزود: از پیامبر اکرم(ص) نیز روایت است که زنی که قدرت عقلانی او ضعیف و چشمانش کم بینا و کم سو است و آب از چشم او سرازیر است نگذارید به فرزندان شما شیر بدهد.
پدران و مادران مراقب لقمه های حلال و حرام در خانواده باشند
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه گفت: همان گونه که همه اجزای نظام آفرینش از جمله خورشید و ماه برای انسان و حیوانات و نباتات تأثیرگذار هستند و در ارتباط با یکدیگر هستند به همان اندازه اعمال و رفتار و گناه مادر تاثیر مستقیم بر کودک و جنین دارد.
به گفته وی، دروغ، غیبت، لقمه شبهه ناک و حرام مستقیما بر کودک شیرخوار و جنین در رحم مادر تأثیر گذار است بنابراین به پدران و مادران توصیه می شود مراقب لقمه حلال و حرام در خانواده باشند.
آیت الله نمازی در ادامه با اشاره به این که ربا کانون خانواده را به آتش می کشاند یاد آورشد: براساس گزارشات رسیده متأسفانه گاهی اوقات برخی افراد آلوده به دادن ربا و یا دریافت ربا هستند اما آنچه باعث تعجب است این است که چرا برخی افراد که مدعی شیعه و مسلمان بودن و ولایتی و اهل نماز و روزه هستند گرفتار ربا دادن و ربا گرفتن شده اند.
نماینده ولی فقیه در کاشان تمامی مشکلات امروز جامعه را معلول بی توجهی به حلال و حرام و سوء تربیت والدین دانست و یاد آورشد: خداوند انسان ها را از ابتدا براساس توحید و فطرت آفریده است./1307/پ202/ب4