۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱
کد خبر: ۲۲۲۱۲۳
امام جمعه پلدختر:

اقتدار نظام جمهوری اسلامی مرهون دوران دفاع مقدس است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه پلدختر با بیان این که دفاع مقدس زمینه ساز موفقیت های بزرگ ملت ایران شد، گفت: عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی مرهون دوران دفاع مقدس است.
دفاع مقدس

حجت الاسلام علی محمد لروند، امام جمعه پلدختر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: در دوران دفاع مقدس حقانیت ملت ایران ثابت شد.

وی با بیان این که اقتدار نظام جمهوری اسلامی مرهون دوران دفاع مقدس است، بیان داشت: موفقیت ملت ایران در صحنه های گوناگون علمی، نظامی و فناوری به برکت ایثارگری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.

دفاع مقدس میراث گرانبهای رزمندگان آن دوران است

حجت الاسلام لروند، دفاع مقدس را میراث گرانبهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: سربلندی ملت ایران مرهون رشادت ها و دلیر مردی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است.

وی در ادامه یادآور شد: ایمان قوی رزمندگان و تکیه بر رهنمودهای امام(ره) موجب پیروزی جمهوری اسلامی ایران در برابر ابرقدرت ها شد.  

حجت الاسلام لروند با اشاره به این که جنگ تحمیلی با هدف نابودی انقلاب اسلامی از سوی استکبار جهانی به راه انداخته شده بود، بیان داشت: با قدرت لایزال الهی و ایستادگی ملت ایران به نقطه افتخاری برای ما در طول تاریخ به وجود آورد.

امام جمعه پلدختر با بیان این که شهدای اسلام جان خویش را به خداوند هدیه کردند، خاطرنشان کرد: آنان تا پای جان از عزت و شرف مرز و بوم ایران حفاظت کردند.

وی با بیان این که دوران دفاع مقدس همچون نگینی در تاریخ کشور ایران اسلامی می درخشد، عنوان داشت: دفاع مقدس یادآور ازخود گذشتی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.

حجت الاسلام لروند در ادامه با بیان این که امروز استکبار از راه فرهنگی به ایران حمله کرده است، تصریح کرد: آنان می خواهند از راه تهاجم فرهنگی به کشور ما ضربه بزنند، باید جلوی دسیسه های شوم آنان گرفته شود.

امام جمعه پلدختر تأکید کرد: بهترین راه مقابله با دسیسه های دشمنان اسلام ترویج ارزش های اسلامی بین آحاد جامعه به ویژه جوانان است که در این راستا خانواده ها نقش بسزایی دارند./9459/ت303/ب

ارسال نظرات