۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱
کد خبر: ۲۲۴۰۷۷
نماینده مجلس خبرگان رهبری:

ترویج اخلاق و فضیلت رویکرد اصلی دستگاه تعلیم و تربیت قرار گیرد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: آموزش و پرورش باید اخلاق، فضیلت، نوع دوستی و شجاعت را به دانش آموزان بیاموزد؛ زیرا کشور برای رشد و پیشرفت با افرادی با چنین ویژگی هایی نیاز دارد.
آيت الله نورمفيدي، نماينده ولي فقيه گلستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان امروز در دیدار اعضای سازمان دانش آموزی استان افزود: آموزش و پرورش باید از حرف زدن فاصله گرفته و به حرف ها و شعارهای خود جامه عمل بپوشد.

 

وی با بیان این که اداره کل آموزش و پرورش گلستان در سال تحصیلی جدید دو شعار تقویت پایه های شکر و احترام به پدر و مادر را در دستور کار خود قرار داده است، خاطرنشان کرد: انجام این کارها به بودجه و ایجاد سازمان و تشکیلات جدید نیاز ندارد.

 

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از این که در کشور ما تشکیلات زیاد بدون بازدهی راه اندازی می شود، ادامه داد: سازمان دانش آموزی باید خود را در عرصه عمل نشان دهد.

 

آیت الله نورمفیدی، تعداد معلمان استان را طبق آمارهای دریافتی بیش از 20 هزار نفر اعلام کرد و افزود: تغییر رفتار و اعمال دانش آموزان نسبت به گذشته باید برای والدین آنها قابل احساس باشد.

 

امام جمعه گرگان با تاکید بر این که معلمان شایسته و اثرگذار از نظر علمی، دینی و اخلاقی باید شناسایی و از ظرفیت آنها برای تربیت دانش آموزان استفاده شود، اظهار داشت: معلم نباید از دین برای خود پوشش و پل بسازد، باید به فکر تربیت دانش آموزان باشد و شکرگزاری را به آنها بیاموزد.

 

آیت الله نورمفیدی با تاکید بر این که برای رشد و پرورش اخلاقی دانش آموزان باید به مقطع ابتدایی توجه ویژه ای شود، تصریح کرد: دانش آموزان ابتدایی زودتر تحت تاثیر قرار می گیرند.

 

نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: آموزش و پرورش باید اخلاق، فضیلت، نوع دوستی و شجاعت را به دانش آموزان بیاموزد؛ زیرا کشور برای رشد و پیشرفت  با افرادی با چنین ویژگی هایی نیاز دارد.

 

امام جمعه گرگان با اشاره به جایگاه تعلیم و تربیت در جامعه به ویژه در بین نسل جوان کشورمان گفت: تعلیم و تربیت مناسب در هر جامعه‎ای زمینه پیشرفت و تعالی آن جامعه را فراهم خواهد کرد.

 

وی به نقش ارزنده دستگاه تعلیم و تربیت در پرورش نسلی انقلابی و با استعداد اشاره کرد و افرود: همه برنامه‌های این مجموعه باید بر مبنای ارزش‌های دینی باشد.

 

امام جمعه گرگان با تأکید براین که برنامه ریزی دستگاه تعلیم و تربیت باید از برنامه های دینی در سیستم آموزشی این مجموعه بهره گیرند، خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر ترویج باورهای دینی پرورش نسلی دیندار و انقلابی را برای نظام در پی خواهد داشت.

 

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری به مسأله تحول بنیادین در آموزش و پرورش اشاره کرد و تحقق آن را مستلزم ورود فرهنگ ایران اسلامی به دستگاه تعلیم و تربیت دانست و گفت: آموزش و پرورش باید بر پایه معرفت دینی به سوی تحول پیش رود و تنها در این صورت می تواند به اهداف بلند خود دست یابد.

 

آیت الله نورمفیدی، تقویت معرفت دینی دانش آموزان را ضروری دانست و با تأکید براین که تحکیم باورهای دینی یک دانش آموز در مدرسه نیازمند اجرای برنامه های مناسب دینی و فرهنگی است، گفت: بهره گیری ازتوان روحانیان مجرب در مدارس می تواند زمینه ساز تقویت ارزش های دینی در میان دانش آموزان شود./1315/پ202/ب1

ارسال نظرات