مکتب غدیر نسخهای دائمی برای هدایت بشر است
حجت الاسلام محمدحسین مشکوری مدیر کانون خورشید در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به اهمیت عید غدیر اظهار داشت: مکتب غدیر نسخهای دائمی برای هدایت بشر است که علاوه بر تصریح آیات و روایات به موضوع ولایت و جانشینی حضرت علی(ع) این موضوع از لحاظ عقلی نیز ثابت شده است و پیامبراکرم(ص) به عنوان عقل کل برای حفاظت از حاصل زحمات و رسالتشان، موضوع جانشینی و ولایت را از سوی خداوند مطرح کردند.
وی با تأکید بر اهمیت دادن به عید غدیر و کتاب الغدیر یادآور شد: طبق فرمایش رهبر انقلاب، کتاب الغدیر محجور واقع شده که با توجه به شبهه افکنی شبکههای وهابیت درباره بحث «ولایت» مراجعه به کتاب علامه امینی برای تحلیل واقعه غدیر ضروری است.
مدیر کانون خورشید به موقعیت مکانی و زمانی غدیر اشاره و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) همه حجاج را به صحرای غدیر فراخواندند و با توجه به اهمیت موضوع ولایت، زمینهسازی لازم را انجام دادند که اگر این بحث در مکه مطرح شده بود در میان مناسک حج، جلوه واقعه غدیر را نداشت و در طول تاریخ ثبت نمیشد.
وی ولی را حافظ و پاسدار مکتب رسالت دانست و تصریح کرد: با توجه به زحمات و مرارتهای پیامبران گذشته و پیامبراکرم(ص) که عصاره 124 هزار پیامبر الهی است نسخه اصلی هدایت بشر به دست خاتم الانبیا(ص) در روز غدیر مطرح شد.
مدیر کانون خورشید، 22 بهمن را غدیر انقلاب خواند و تأکید کرد: واقعه انقلاب اسلامی دعوت به واقعه غدیر است و مردم ایران زمانی که با تأسی و پیروی از غدیر و برای بیعت با ولایت حضرت علی(ع) حکومت طاغوت را ساقط کرده و متولی انتخاب کردند به پیروزی رسیدند.
حجت الاسلام مشکوری با اشاره به فساد حکومت طاغوت در قبل از انقلاب اذعان کرد: مردم ایران، هنگامی که حکومت را به ولی دادند پیروز شدند و تا در دوره غیبت تا وقتی که از ولی فقیه تبعیت کنند پیروز و مقتدر خواهند بود و مشکلات نیز برطرف خواهد شد.
وی افزود: پیامبر اکرم(ص) اساسنامهای را برای بیعت با حضرت علی(ع) در روز غدیر بیان فرمودند که با داشتن ادب و ویژگی، وجه وسیع و گستره تاریخ را به خودش گرفت.
حجت الاسلام مشکوری، نوع خاص بیعت گرفتن پیامبر را عامل باقی ماندن غدیر دانست و گفت: نخستین ادب سلام دادن به حضرت علی(ع) با عبارت «السلام علیک یا امیرالمؤمنین» بود و در گام بعد دست دادن به حضرت و در مرحله سوم تبریک گفتن به پیامبراکرم(ص) و امیرمؤمنان به دلیل جایگاه رسالت و ولایتی که دارند./908/ت302/ی