۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۴
کد خبر: ۲۳۰۶۱۱
به زودی؛

نخستین جلد فرهنگ‌نامه تحلیلی واژگان مشابه در قرآن منتشر می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه فرهنگ نامه های قرآنی از انتشار جلد اول «فرهنگ‌نامه تحلیلی واژگان مشابه در قرآن» در آینده نزدیک خبر داد.
قرآن کريم
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از ایسکا، حجت‌الاسلام عیسی‌زاده مدیر گروه فرهنگ‌نامه‌های قرآنی با اعلام خبر انتشار جلد اول «فرهنگ‌نامه تحلیلی واژگان مشابه در قرآن» در آینده نزدیک، گفت: دومین فرهنگ‌نامه تحلیلی که در آن تمام واژگان مشابه قرآن مورد بررسی قرار گرفته است،  این فرهنگ‌نامه است.
 
وی ادامه داد: این فرهنگ‌نامه از سال 88 آغاز شده و تاکنون 400 گروه واژگان مشابه با ترتیب الفبایی آماده شده و هدف اصلی در این پروژه نیز استخراج و ارائه نکات دقیق و ظریفی است که میان واژگان مشابه قرآن وجود دارد و همین امر می‌تواند در توسعه مفاهیم جدید قرآن نقش مهمی داشته باشد.
 
عضو هیأت علمی مرکز فرهنگ قرآن افزود: جلد اول این کلان‌پروژه از سوی معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی مورد تأیید قرار گرفت و ان شاء‌الله پس از بررسی ملاحظات و نکات ارزیاب محترم پژوهشگاه و رفع ایرادهای مختصر، جهت انتشار به واحد نشر پژوهشگاه ارسال خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام عیسی‌زاده خاطرنشان کرد: این اثر زمینه دست‌یابی به تفاوت‌های لغوی و تفسیری دقیق واژگان مشابه قرآن را برای اهل تحقیق فراهم می‌کند./907/د102/ی
ارسال نظرات
captcha