آیین عمامه گذاری طلاب حوزه علمیه استان تهران برگزار شد
متولی مدرسه علمیه دارالحکمه با اشاره به این که طلاب خودشان را وقف دین کرده اند، اظهارداشت: همسران شما که در مراحل زندگی با مشکلات و سختی و حتی با فقر روبرو می شوند، آنها را تحمل می کنند، ثواب کسی را دارند که خودش را وقف دین کرده است.
استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر این که احساس خوشبختی یکی از رموز ظلبگی است، تصریح کرد: میزان باور طلاب به آنچه که می گویند و مخاطب می شنود نقش موثر دیگری دارد که از طریق امواج در مخاطبان اثر می گذارد و به همین خاطر طلاب با نشاط علمی لبخند بر لب داشتن با اغماض و گذشت خود می توانند تاثیرات مهمی بر اطرافیان و مخاطبان خود داشته باشند.
وی با اشاره به این که نشاط، از نشانه های دینداری و ایمان است، بیان کرد: طلاب هر زمان که احساس کردند نشاط آنها برای فعالیت های دینی و تبلیغ معارف الهی کاهش یافته است باید با مراقبت از خود و توسل به خداوند این نشاط را در خود تقویت کند.
حجت الاسلام پناهیان با بیان خاطره از یکی از علمای نجف که بعد از اربعین به ایران آمده بود، گفت: این عالم در زمان صدام نیز به پیاده روی اربعین می رفت و به من گفت که رفتار طلبه های شما برای ما بسیار آموزنده است، چون آن ها خاکی هستند و احساس تکبر ندارند و به مردم و بچه ها لبخند می زنند و از حضور طلبه های ایرانی در عراق بسیار خرسند هستم.
متولی مدرسه علمیه دارالحکمه با اشاره به این که طلبه یک موجود خستگی ناپذیر است، تأکید کرد: طلبه نباید نگرانی داشته باشد، حتی نگرانی روزی خود، زیرا خداوند روزی آن ها را تضمین کرده است و نباید غصه دنیا را بخورد.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که طلبه باید آبرویش را برای خدا خرج کند، خاطرنشان کرد: طلبه آبرویش را برای خدا و حجت خدا باید خرج کند و اگر خرج کرد خدا به او بیشتر خواهد داد و طوری دیگر با او حساب خواهد کرد.
وی با اشاره به این که این لباس، نشانه خداست، افزود: طلبه ها باید افتخار کنند که این لباس را می پوشند، زیرا این لباس همان لباسی است که پبامبران، امامان و اولیای خدا البته با کمی تغییرات می پوشیدند.
حجت الاسلام پناهیان با تأکید بر این که ملبس شدن طلبه لیاقت می خواهد، گفت: هر کسی نمی تواند وارد حوزه شود و هر کسی نمی تواند ملبس شود، کسی می تواند ملبس شود که به خدا التماس کند و بگوید دستم را بگیرد و لیاقت ملبس شدن را بدست می آورید.
وی در پایان سخنان خود خاطره ای از علامه عسکری نقل کرد: زمانی که در محضر ایشان بودیم وقتی از کلمه روحانی برای خطاب استفاده می کردیم ایشان ناراحت می شدند و می گفتند کلمه روحانی از مسیحیان آمده است و یعنی ما روحانی هستیم بقیه جسمانی هستند و به جای آن عالم دینی بگویید.
در پایان این مراسم طلاب حوزه علمیه استان تهران به دست حجتالاسلام والمسلمین رشاد ملبس به لباس مقدس روحانیت شدند./812/پ202/ب4