۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵
کد خبر: ۲۴۴۵۰۶

چاپ ششم کتاب امام زمان سرچشمه نشاط جهان به زیور چاپ آراسته شد

خبرگزاری رسا ـ چاپ ششم کتاب امام زمان علیه السلام سرچشمه نشاط جهان اثر حجت‌الاسلام عبدالکریم پاک‌نیا به همت انتشارات فرهنگ اهل بیت علیهم‌‌السلام در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.
چاپ ششم کتاب امام زمان عليه السلام سرچشمه نشاط جهان

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، انتظار فرج گرچه در ظاهر تعلق به شیعیان دارد، اما در عالم واقع هر کس به نوعی و به هر زبانی موضوع انتظار قدوم آن موعود آسمانی را در صفحه دل خود دارد.

 

کتاب امام زمان علیه السلام سرچشمه نشاط جهان از بخش‌های «شخصیت امام علیه‌السلام، انتظار و وظایف منتظران، مهربان‌ترین رهبر، عصر روح‌نواز ظهور، نشانه‌های دشمنان امام، دیدارهای نشاط‌آفرین و رهنمودهای دلنشین» جمع‌آوری شده است.

 

در قسمتی از طلیعه این کتاب آمده است: «هر کسی به فراخور استعداد و شایستگی‌اش نسبت به حضرت مهدی علیه السلام اظهار علاقه کرده و ابراز عشق می‌کند. چرا که هر انسانی فطری تشنه عدالت، سعادت، کمال و نشاط است و هر انسانی آن را در وجود شخصیتی والا و از قبیله نیکان می‌داند و انتظار روزی را می‌کشد که منجی عالم بشریت، ظهور کرده و عطر دل‌انگیز عدالت و معنویت را در فضای غم زده و ستم دیده دنیای امروزی برپا کند.»

 

بخش اول عناوین «سیمای ظاهری، جانشین حضرت عسکری علیه‌السلام، عصاره پیامبران الهی علیهم‌السلام، استتار نام مهدی، اوصاف زیبا، آگاهی‌های ویژه، نیابت و وکالت امام، مهم‌ترین شرط نیابت، فلسفه غیبت صغری و نواب چهارگانه و وظایف آنان» را در خود جای داده است.

 

در گفتار عصاره پیامبران الهی علیهم‌السلام درباره ویژگی حضرت مهدی علیه‌السلام آمده است: «آن حضرت عصاره شایسته رهبران الهی و جلوه‌ای از زیبائی‌ها و کمالات برگزیده‌ترین انسان‌ها است. حضرت امام باقر علیه‌السلام به محمد بن مسلم فرمود: در وجود مقدس قائم آل محمد علیه‌السلام پنج ویژگی از پنج پیامبر وجود دارد و آن پیامبران عبارتند از: یونس بن متی، یوسف بن یعقوب، موسی، عیسی و محمد علیهم‌السلام.»

 

نویسنده در بخش دوم مباحث «انتظار عامل نشاط روحی، معیار ارزش انسان‌ها، در منظر امام زمان، اثر دعاهای دوران غیبت، امتحان قبل از ظهور، باورهای نشاط‌‌بخش شیعه، رهایی از جهل و غفلت و وظایف منتظران» را مورد کنکاش قرار داده است.

 

مؤلف مطالبی را درباره «تکریم احمد بن اسحاق، لطف بی‌انتها، آغوش مهر، لبخند حضرت مهدی علیه السلام، سرچشمه شادی و نشاط، آفتاب عالم‌تاب، یک نگاه مهرآمیز، توجه به پیر آذربایجان و در پرتو مهر مهدوی» در بخش سوم نوشته است.

 

نویسنده در گفتار سرچشمه شادی و نشاط در رابطه با مهر و محبت امام زمان علیه‌السلام نوشته است: «افزون بر رأفت آن حضرت در طول زمان غیبت، گسترده‌ترین جلوه‌های مهر و محبت و عنایات آن حضرت بعد از ظهور می‌باشد که اهل آسمان و زمین بعد از تحمل غمها و اندوه‌های فراوان به شادمانی و سرور دست خواهند یافت.»

 

موضوعات «چشم به راه ظهور، جهان در آستانه ظهور، لحظه دل‌انگیز ظهور، احتجاج امام در مکه، رجعت در عصر ظهور، منتظران ثابت‌قدم، یاران وفادار، اقتدار حضرت مهدی علیه السلام و بانوان در دولت مهدوی» در بخش چهارم این کتاب دیده می‌شود.

 

بخش پنجم این کتاب عناوین «نشانه‌های دشمنان امام مهدی، کینه از شیعیان اهل بیت علیهم السلام، پیمان‌شکنی، استفاده ابزاری از مذهب، گریز از فضیلت و کمال، هتک حرمت مکان‌های مقدس، ترویج مفاسد اخلاقی، غرور و خودخواهی، عالمان بی‌عمل، تلاش برای نفی ارزش‌ها، در معرض تیرهای غیبی و دلبستگی به حکومت‌های زوال‌پذیر» را در خود جای داده است.

 

در این کتاب یکی از نشانه‌های دشمنان حضرت مهدی علیه‌السلام دلبستگی به حکومت‌های زوال‌پذیر است که نگارنده در این زمینه نوشته است: «گرچه دشمنان اهل بیت علیهم‌السلام و دولت‌های ستمگر اموی و عباسی و سایر حکومت‌های غاصب از اول تاریخ تا به حال از میان رفتند و پیامبران و امامان علیهم السلام و تمامی حق‌طلبان عالم با فداکاری و شهادت خود موجب رسوایی آنان گردیدند، اما بنا بر مشیت الهی و سنت تغییر ناپذیرش تاریخ ادامه یافت و انسان‌های دیگری نیز بر اریکه قدرت تکیه زدند و آزمایش شدند.»

 

در بخش ششم مطالبی در رابطه با «سعد اشعری از قم، امیراسحاق استرآبادی، ابو راجح حلی، شفای عیسی جوهری در حج، جوان سنی، میرزا محمدحسین نائینی، سیدمحمد جبل عاملی، طلاکردن سنگریزه، راشد همدانی، در کنار علامه، تشرف مقدس اردبیلی و میرزا مهدی اصفهانی» به نگارش آمده است.

 

نگارنده در بخش هفتم به مباحثی همچون «چهل حدیث امام مهدی علیه السلام، دوام امامت، شرائط شیعه، اطاعت از امام، خدمتگزاری، جایگاه ائمه علیهم السلام، تعیین وقت ظهور، امان از جاهلان، ادعای ملاقات ممنوع، اراده الهی، استغفار برای همدیگر، قناعت، عدم خویشاوندی خداوند و روز نشاط و شادی» پرداخته است.

 

علاقه‌مندان جهت تهیه این کتاب می‌توانند با شماره تلفن همراه 09125515977 تماس بگیرند.

 

گفتنی است، چاپ ششم کتاب امام زمان سرچشمه نشاط جهان اثر حجت‌الاسلام عبدالکریم پاک‌نیا به همت انتشارات فرهنگ اهل بیت علیهم‌‌السلام در 175 صفحه با شمارگان 3000 نسخه و به قیمت 5000 تومان در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است./992/پ202/ق

ارسال نظرات
captcha