مسؤولان فرهنگی نباید در ترویج فرهنگ فاطمی کوتاهی کنند
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد واعظ موسوی نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا درباره شبهههای وارده از وهابیت در شبکههای ماهوارهای علیه شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: با توجه به آیات وارده در شأن ائمه معصومین(ع) با محوریت حضرت زهرا(س) و روایات بسیاری که از پیامبر اعظم(ص) در عظمت این بانوی بزرگوار وارد شده؛ نشان از شخصیتی ماورای بشری دارد.
وی در ادامه افزود: مادری که در کمتر از ده سال چهار فرزندی را تربیت میکند که در هدایت و کمال بشریت تأثیر گذاراند و کمال در انسان بدون ایشان قابل تصور نیست و این از مهمترین نشانههای شخصیت آسمانی حضرت زهرا(س) است.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به تو خالی بودن مذهب جعلی وهابیت نسبت به معارف و علوم آسمانی خاطر نشان کرد: وهابیت در طول تاریخ تأسیس خود هیچ گونه الگوی مناسبی را نداشته چه الگوی علمی و چه الگوی اجتماعی و نه در هیچ ابعاد مهم بشری و الگو دهی برای شخصیت زن که از مهمترین مسائل امروز جامعه بشری است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با تحلیل این شبهه پراکنی از سوی وهابیت یادآور شد: البته مخالفتها و ایجاد شبهه از سوی آنها نسبت به شخصیت حضرت زهرا (س) موجب حساس شدن جامعه حق طلب بشری در جهان میشود و همین عمل حضرت زهرا(س) را در دنیا، به عنوان یک الگوی کامل زن نزد حق پذیران و حق طلبان خواهد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین واعظ موسوی با ابراز تأسف از وضع فرهنگی کشور تأکید کرد: متأسفانه مسؤولان فرهنگی کشور آنگونه که شایسته اهداف انقلاب اسلامی است نتوانستهاند ارزشهای انقلاب را به جامعه جهانی معرفی کند و در این مسیر فعالیتها گاهی با افراط و گاهی با تفریط بوده است.
وی با انتقاد از عدم معرفی صحیح حضرت زهرا(س) در کشور تصریح کرد: متأسفانه دست اندرکاران فرهنگی کشور فضیلتهای شخصیت حضرت زهرا(س) را به درستی به جامعه خود معرفی نکردهاند و مردم ما هنوز حضرت زهرا(س) را نمیشناسند و در الگو دهی زن در جامعه به شخصیتهای افسانهای رو میآورند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری در پایان به علل ناشناخته بودن شخصیت حضرت زهرا(س) در کشور پرداخت و گفت: عدم آشنایی با زوایای زندگی اجتماعی و فردی ایشان، خود باختگی در مقابل شخصیتهای غربی و شرقی، احساس پوچ به روز بودن، فاصله گرفتن از معنویات و اخلاقیات و عدم برنامه ریزی در بین مسؤولان فرهنگی و حوزه های علمیه از علل دور بودن جامعه از فرهنگ فاطمی است./1329/ت302/ش