۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹
کد خبر: ۲۴۶۱۵۸
امام جمعه موقت قزوین:

نفوذ رهبر انقلاب در منطقه به حدی است که با راهکار سرنوشت کشورها را رقم می‌زند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت قزوین اثرگذاری بالای امام و رهبر انقلاب بر کل جهان را از برکات انقلاب و یادآوری خاطرات آن دانست و گفت: امروز ما شاهد این هستیم که قدرت و نفوذ رهبر ما در جهان به حدی است که با راهکارهای خود سرنوشت کشورهای منطقه را تعیین کرده و حتی با نوشتن نامه به جوانان اروپایی، غرب را به اسلام دعوت می‌کند.
حجت الاسلام والمسلمين عابديني،امام جمعه موقت قزوين

حجت الاسلام والمسلمین عبدااکریم عابدینی، امام جمعه موقت قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با تبریک ایام دهه فجر به خاطره گویی و ضرورت وجود آن در وقایع انقلاب پرداخت و گفت: بهترین شکل خاطره‌گویی پرسش و پاسخ و تشریح آن از طریق خبرنگاران است.

امام جمعه موقت قزوین در ادامه ابراز داشت: ثبت و بیان خاطرات سبب ایجاد شور و هیجان و فعال شدن تاریخ شده و میزان اثرگذاری یک اتفاق را در اذهان بالا می‌برد.

 

استاد حوزه علمیه استان قزوین ادامه داد: البته به دلیل حجم بالای خاطرات و ثبت آنان به همراه اسناد ضروری است، تا کار جمع‌آوری اسناد و خاطرات به صورت فنی و کارشناسانه انجام پذیرفته و از سوی یک تیم مجرب و کارشناس اداره شود.

 

وی با بیان این‌که در واقع آیات و داستان‌های قرآن نیز به نوعی خاطرات بین خداوند و انسان هستند، اظهار کرد:  همان گونه که در خود قرآن آمده, قرآن ذکر و پیامبر مذکر است؛ چرا که آیات الهی در فطرت الهی انسان نهادینه شده و خود انسان‌ها نیز با اقرار به بندگی خود در برابر خداوند به این پیمان خود اعتراف و خاطره عبودیت خود در عالم را یادآوری می‌کنند.

 

نماینده ولی فقیه در دانشگاه بین الملل قزوین اثرگذاری بالای امام و رهبر انقلاب بر کل جهان را از برکات انقلاب و یادآوری خاطرات آن دانست و تصریح کرد: امروز ما شاهد این هستیم که قدرت و نفوذ رهبر ما در جهان به حدی است که با راهکارهای خود سرنوشت کشورهای منطقه را تعیین کرده و حتی با نوشتن نامه به جوانان اروپایی، غرب را به اسلام دعوت می‌کند.

 

وی سپس به تشریح یکی از خاطرات خود در زمان انقلاب پرداخت و بیان داشت: در سال 54 در حالی‌که 12 سال از قیام پانزده خرداد می‌گذشت و شرایط سیاسی به شدت در خفقان بود، طلبه‌های یکی از مدارس علمیه قم دست به اعتراض علیه شاه زده تا طرفداری خود از امام را اثبات کنند.

 

حجت الاسلام والمسلمین عابدینی افزود: در حالی‌ که نیروهای گارد نظامی شاه مدرسه به منظور حمله همه جانبه و دستگیری طلبه‌ها محاصره کرده بودند از سوی دیگر جوانان دبیرستانی را تحریک کرده بودند تا با سنگ‌های رودخانه طلبه‌ها را آزار داده و سنگسار کنند.

 

این مفسر قرآن کریم یادآور شد: در این شرایط سخت و دشوار حرکت به ظاهر ساده و کوچک یکی از دانشجویان دبیرستانی و غیر طلبه که از پشت شیشه مدرسه دست خود را به نشانه پیروزی و حمایت از ما بالا آورده بود برای ما طلبه‌ها یک روحیه نوید بخش و مسرت بخش ایجاد کرد و ما مطمئن شدیم که این انقلاب تنها نخواهد ماند.

 

امام جمعه موقت قزوین در پایان گفت: در شرایط سخت و دشوار قبل از انقلاب نه تنها طللبه‌ها بلکه سایر انقلابیون به پیروزی این انقلاب امیدوار بوده و این به خاطر وعده نصرت الهی است که در سوره مبارکه نصر به آن اشاره شده که زمانی که نصرت الهی از راه برسد دسته‌های مردم گروه گروه به اسلام خواهند گروید./955/ت302/ب6

ارسال نظرات