۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵
کد خبر: ۲۵۰۰۱۰
کارگردان مجموعه دکتر سلام مطرح کرد؛

برگزاری نخستین جشنواره طنز دکتر سلام/ دکتر سلام، به افزایش جسارت نقد به مسؤولان کمک کرده است

خبر گزاری رسا ـ دبیر جشنواره دکتر سلام گفت: طنز سریالی دکتر سلام به افزایش جسارت نقد به مسؤولان کمک کرده است و در همین مدت بیش از 10 مجموعه مختلف همانند دکتر سلام در داخل کشور تولید شده که در آن به نقد مسوولان پرداخته می شود.
سيد محمدعلي صدري نيا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید محمدعلی صدری نیا کارگردان مجموعه دکتر سلام در نشست خبری نخستین جشنواره طنز سیاسی اجتماعی دکتر سلام که صبح امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: مجموعه طنز سیاسی اجتماعی دکتر سلام که از دو ماه مانده به انتخابات سال 1392 با این هدف که بتوانیم فضای شور انتخاباتی آن دوران را پرشورتر کنیم آغاز شد، البته از ابتدا تصورمان این نبود که این مجموعه به این اندازه مورد استقبال قرار گیرد ولی بعد از پخش دو قسمت از مجموعه متوجه شدیم که فضای مثبتی نسبت به آن وجود دارد.


 
صدری نیا با بیان این که استقبال مخاطبان سبب ادامه این مجموعه شد، ابرازکرد: اکران های طنز دکتر سلام در کل کشور به ویژه در فضای دانشگاه ها ما را مجاب کرد که تولید این مجموعه بعد از انتخابات سال 92 نیز ادامه داشته باشد، خوشبختانه ادامه پخش دکتر سلام نیز با استقبال مخاطبان همراه شد.


 
کارگردان مجموعه طنز دکتر سلام با اشاره به این که نخستین مخاطب ما فضای دانشگاهی کشور بود، اظهار داشت: در واقع می خواستیم حوادث و اتفاقات کشور را به زبان طنز بیان کنیم و مسوولان را امر به معروف و نهی از منکر کنیم، به عبارت دیگر تولید مجموعه دکتر سلام با این جامعه هدف آغاز شد ولی بعد از مدتی متوجه شدیم که این مجموعه در خانه ها، مدارس و مساجد هم اکران می شود.


 
دبیر جشنواره دکتر سلام با تأکید بر برگزاری جشنواره طنز دکتر سلام، گفت: برگزاری جشن یک سالگی دکتر سلام یکی از نقاط عطف این مجموعه به شمار می رود که با استقبال خوبی از مخاطبان همراه بود و در حالی که تنها فراخوان اینترنتی این جشن را منتشر کردیم اما حدود سه تا چهار هزار نفر از کل کشور برای شرکت در این جشن آمده بودند افزون بر آن این مجموعه در بین مسوولان سیاسی کشور نیز دیده شده است.


 
وی با بیان این که مجموعه دکتر سلام به افزایش جسارت نقد در کشور کمک کرده، تصریح کرد: این جسارت را به گونه ای که طی یک و سال نیم گذشته احساس می کنیم در کشور جسارت نقد مسوولان ایجاد شده است که در همین مدت بیش از 10 مجموعه مختلف همانند دکتر سلام در داخل کشور تولید شده که در آن به نقد مسوولان پرداخته می شود، به طور مثال در استان قزوین و اصفهان مجموعه های این چنینی تولید شده است.


 
صدری نیا کارگردان مجموعه دکتر سلام با اشاره به منظور خودش از جسارت نقد به مسوولان، تأکید کرد: پیش از تولید این مجموعه در کشور این گونه تصور می شد که فضای سعه صدر برای نقد وجود ندارد و حتی خودمان نیز زمانی که نخستین قسمت دکتر سلام را تولید و آماده پخش کردیم تصورمان این بود که این اولین و آخرین قسمت از این مجموعه است ولی به ما اثبات شد که در کشورمان سعه صدر وجود دارد.


 
کارگردان مجموعه دکتر سلام با بیان این که نخستین جرقه برگزاری جشنواره ارتباط زیاد با مجموعه دکتر سلام بود، گفت: جسارت نقد که در کشور وجود دارد نخستین جرقه برگزاری جشنواره طنز سیاسی اجتماعی دکتر سلام به شمار می رود افزون بر آن امروزه افراد زیادی با مجموعه دکتر سلام در ارتباط هستند که ظرفیت تولید طنز سیاسی اجتماعی را دارند از این رو هدف مان شناسایی ظرفیت های طنز کشور است تا با شناسایی آنها هم این افراد را در مجموعه دکتر سلام به کار گیریم و هم آنها را به سایر مجموعه های طنز کشور معرفی کنیم.


 
دبیر جشنواره دکتر سلام با اشاره به جزئیات نخستین جشنواره طنز سیاسی اجتماعی دکتر سلام، بیان کرد: این جشنواره در سه بخش ویدئویی طنز و بخش طنز مکتوب و بخش کاریکاتور و طرح طنز برگزار می شود البته در بخش ویدئویی طنز شامل پیشنهاد طنز بخش دکتر سلام بومی سازی شده و بخش خلاقیت و ابتکار؛ بحث طنز مکتوب شامل شعر و متن طنز و بخش کاریکاتور و طرح طنز نیز شامل کاریکاتور و طرح طنز است.


 
وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: بخش پیشنهاد طنز صرفا شامل یک پیشنهاد و ارسال قطعه ای طنز از یکی از فیلم ها و سریال هاست، بخش دکتر سلام بومی شده نیز مسابقه ای میان نمونه های تقلیدی از قالب و فرم دکتر سلام برای بیان اخبار دانشگاه ها اردوهای جهادی استان ها شهرها و روستاهای کشور است البته در این بخش به بهترین استفاده ها از قالب دکتر سلام برای بیان مشکلات مناطق بومی افراد جوایز نفیسی اهدا خواهد شد. همچنین بخش خلاقیت و ابتکار نیز شامل قالب های مختلف طنز که تقلیدی از دکتر سلام نبوده و دارای فونت و قالب جدیدی هستند را شامل می شود.


 
صدری نیا با بیان این که مهلت ارسال آثار به نخستین جشنواره طنز سیاسی اجتماعی دکتر سلام تا 31 فروردین ماه سال 94 است، افزود: به نفرات اول هر بخش دو سکه بهار آزادی نفرات دوم یک سکه بهار آزادی و نفرات سوم نیز یک نیمه سکه بهار آزادی اهدا خواهد شد.


 
کارگردان مجموعه دکتر سلام با اشاره به هیأت داوران نخستین جشنواره طنز دکتر سلام، گفت: هیأت داوران بخش متن و شعر طنز شامل علیرضا قزوه، ناصر فیض، سعید بیابانکی، شهرام شکیبا و در بخش کاریکاتور و طرح طنز مازیار بیژنی، عباس گودرزی و میثم محمدحسنی و هیأت داوران بخش ویدئو نیز گروه سازنده دکتر سلام هستند.

 
دبیر جشنواره دکتر سلام صدری در مورد زمان و مکان اختتامیه این جشنواره نیز گفت: اختتامیه جشنواره هم زمان با جشن دو سالگی دکتر سلام و اواسط اردیبهشت ماه سال 94 برگزار می شود، البته مکاتباتی را با تالار وزارت کشور تالار وحدت و سالن برج میلاد انجام داده ایم ولی هنوز مکان برگزاری مشخص نشده است.


 
وی با بیان تعداد آثار رسیده، ابراز کرد: تا به امروز بالغ بر 400 اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره طنز سیاسی اجتماعی دکتر سلام ارسال شده که 70 تا 80 درصد این آثار مورد داوری قرار گرفته است.


 
صدری نیا در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که تا به امروز مسؤولان چه بازخوردی درباره طنز دکتر سلام دارند، اظهارداشت: در قسمت 58 این مجموعه بازخوردهای مسوولان را منتشر کردیم البته مسوولان در این زمینه دو دسته هستند، یک مسوولانی که با مجموعه همراهی داشته اند مانند مصطفی کواکبیان و مسؤولانی که مجموعه را دیده اما نقدهایی به آن داشته اند با این حال باید بگویم که تا به امروز بازخوردی از سوی مسؤولان به این معنا که مجموعه را تهدید به تعطیلی کرده باشند وجود نداشته است.


 
کارگردان مجموعه دکتر سلام در پایان سخنان خود گفت: یکی از دلایل دعوت از وی این است که مهندس غرضی از وزرای سابق کشور بوده و دومین دلیل مستقل بودن شخصیت ایشان است افزون بر آن غرضی یکی از اصلی ترین شخصیت هایی بود که گل آقا با وی شوخی می کرد./812/پ202/ب4

ارسال نظرات