پرداخت خمس و زکات موجب آرامش در زندگی میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سیدحسین حسینی قمی، استاد حوزه علمیه قم، بعدازظهر امروز در برنامه سمت خدا که از شبکه سه سیما پخش شد با بیان اینکه در انسان حب مال بسیار شدید است بهگونهای که سختترین آزمون الهی از انسان پرداخت بدهیهای شرعی است، افزود: خداوند روزی دهنده انسان است و انسان آنچه دارد خداوند به او داده است؛ بنابراین پرداخت خمس و زکات نوعی پرداخت دین در قبال امانت گرفتن مال به صاحبمال یعنی خداوند است.
وی با اشاره به اینکه انسان با پرداخت خمس و زکات آن مال را از دست نمیدهد، گفت: ما با پرداخت خمس و زکات مال خود را حلال کرده و زمینه آرامش روحی خود را فراهم میکنیم.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: همین دیدگاه از دست دادن مال به خمس و زکات و سایر وجوهات شرعی موجب شده که آمار نمازخوانها با کسانی که خمس و زکات خود را پرداخت میکنند در تناقض جدی باشد و این موضوع نشان میدهد که پایبندی افراد حتی افراد نمازخوان به پرداخت بدهیهای شرعی مانند خمس و زکات کم است.
حجتالاسلام حسینی قمی با اشاره به اینکه انسان میتواند با اجازه مرجع تقلید زودتر از فرا رسیدن سال خمسی و زکات خود در شرایطی که در آغاز سال نو هستیم بدهیهای شرعی خود را به فقرا پرداخت کرده بعد اصل آن را حساب کند، تصریح کرد: پرداخت دیون شرعی برای کمک به بهبود زندگی فقرا است و ما با پرداخت خمس و زکات موجب تعدیل ثروت در جامعه میشویم.
وی ادامه داد: کسانی که نسبت به پرداخت خمس و زکات حساس هستند نه تنها در زندگی آرامش دارند بلکه روز به روز درآمد آنها رونق یافته و چون مال شان حلال است خداوند روزی و فرزندان شایستهای نصیب آنها میکند.
استاد حوزه علمیه قم با قدردانی از کسانی که نسبت به پرداخت خمس و زکات و پرداخت حقوق کارگران خود حساس هستند، ادامه داد: سختترین آزمون الهی از بندگان پرداخت بدهیهای شرعی و دیون است؛ بنابراین کسانی که در این زمینه حساس باشند در پیشگاه خداوند رو سفید خواهند بود.
حجتالاسلام حسینی قمی یادآور شد: زنان تا جایی که میتوانند باید شوهران خود را به پرداخت وجوهات و بدهیهای شرعی دعوت کنند تا روزی آنها و فرزندانشان حلال باشد./837/پ202/ف